31 entry daha
  • başrollerinde johnny depp, armie hammer, william fichtner, helena bonhem carter olan gore verbinski filmi.

    belki de film başrol oyuncusu ve yönetmeninden dolayı; karayip korsanlari captain jack sparrow'un yolu: tonto tadında olmuş. ama johnny depp'e olan büyük hayranlığımdan dolayı fazla laf sokmak istemiyorum. tüm bunların nedeninin johnny'i kıskandığı için boyamadan ekrana yansıtmayan yönetmen olduğu kanaatindeyim.

    film sıkıcı değildi, eğlenceli olduğu gibi bazı yerlerde salondan keyifli kahkalar yükseliyordu. hatta kovboyların ekrana yansımasından son derece mutsuz olan beni bile eğlendirdi. ama yönetmen johnny depp ile daha önce söylediklerinden daha fazlasını söylemiş miydi diye sorarsanız, hayır demek zorunda kalacağım. malzemeden çalmış bence. bir de helena bonhem carter sanki johnny depp'in kankası da onu alana bunu da veriyorlar.

    armie hammer pek bir temiz yüzlü, pek bir "fazla" yakışıklı idi. ben de olsam abisini tercih ederdim. ama en sağlam karakterler kötü adamlar idi. bu filmde gerçekten kötü idiler, çünkü amerikan rüyasını abartılı bir şekilde temsil ediyorlardı.

    sözün özü, karayip korsanlarının ilk filmlerini sevdiyseniz, eğlenmek istiyorsanız, sinemadan çok beklentiniz yoksa, johnny depp daha yaşlanmadan boyalı da olsa doya doya göreyim diyorsanız izleyin.
98 entry daha
hesabın var mı? giriş yap