53 entry daha
  • bir kez de ben gişede çakıldığını söyleyeyim belki hala bilmeyen kalmıştır. filmi izleyip de gişede neden çakılmış olabileceğini anlayan yok benim gördüğüm kadarıyla.

    2013 yılında antikapitalist, amerika karşıtı bir hollywood filmi yaparsanız; başrolünüz depp dahi olsa gişede başarısız olabiliyormuşsunuz. bunu gördük film sayesinde. şahsen bir western-depp-verbinski sever olarak gayet eğlenerek izledim filmi. çekim tekniğine, müziklerine, yerli-yersiz esprilerine, eski western'lere saygı duruşlarına, her zamanki gibi olan depp'e dayanaraktan bu filmi vasat üstü, dozunda abartılı, eğlencelik ve mesaj veren film olarak tanımlayabilirim. belki tek kanımın ısınamadığı william fichtner'dı. kendisini severim ancak bu rol ona gitmemiş gibi geldi bana özellikle aksan olayından dolayı.

    şimdi gelelim şu "berbat film, gişede de sıçmış" diyenlere. size yakın tarihte gişede zirvelere oynamış, oynayacak birkaç film önerebilirim. fast & furious 6 mesela. imdb puanı da yüksek, süper film. the lone ranger'ı izlerken fragmanı çıktı, yakın zamanda the wolverine geliyor. en az 7.5 imdb puanı garantili. şimdi git onları ayıla bayıla zevkini sevdiğim. gişe önemli...
76 entry daha
hesabın var mı? giriş yap