6 entry daha
  • yukleyip oynadigim ve yeni yeni bissuru sey goremedigim oyun.. ama mesela deli farkliliklar var yok diil.. favorite staff hadisesi var mesela..demo da nerden geldiyse benim bi alan shearer fanligim varmis..yalan aslinda ben sahsen eric cantona ve recep cetin faniyimdir..o fanliklari ayarlasak supper olur...

    training cildirmis..artik oyunculara "calis kopek" demek yerine "sen calis kopek mufit* istatistigini tut sunun" diyebiliyorsunuz.. sonracima.. cm4 deki bozukluklar zaten patch ile duzeltilmisti burda patchli versionu duruo...

    ayrica fazla dikkat etmedim ama alsancak stadinin cimleri ile anfield road in cimleri farkli duruo gibi..yani nasi diyorsunuz siz bilgisayarcilar hmm sahalar icin bi kac farkli texture yapilmis..

    replay hadisesi gelmis ki ben attim ilk golden sonra (cilgin antrenorum ben ilk macimin 4. dakkasinda gol attim) kapadim bu fasiliteyi..

    bakiim baska neler..hmm..haa ayin golu cilgin olmus soliim bole alttan gecen o maclar haybeye oynanmio yani gusel gusel goller oluo..gerci makine sanirim uzaktan atilan golleri guzel gol olarak algilio ya hadi neyse..

    sonra statlarinis degisio..13 de sabit diil..ama neye gore dusuo yukselio bilmiorum..bakicas ona bi ara..
    chairman istatistikleri yok hala..yada refree stats hala yok...

    sadete gelirsek(eski turk filmlerinde hakimler konusurdu bole ne gusel saygin kisi imaji verio insana sadet waay) bu oyun cm4 ile unuttuklari seyleri tekrar oyuna koyduklari oyun..eh gerci biz fanlar olarak sadece kadro update i yapilsa gene alirdik..almaz miydik komutan ucan tekmecigim?..

    unutmadan oyun baya hizlanmis..bide oynayacaginiz takimla gecmiste yapmis oldugunuz maclarin puan cetveli geri gelmis..
273 entry daha
hesabın var mı? giriş yap