18 entry daha
  • bir mmorpg içinde geçse de, oyunun aksiyonundan çok karakterler arasında yaşanan dramaya odaklanmış bir seridir. ilk 4 bölümle aksiyonun gazını verip, ilk sezonun geri kalan 10 bölümü sululukla doldurmuştur. ortalıkta pek fazla virtual reality tadında anime olmayınca insan tabii bu seriden bir çok şey istiyor, ama yeteri kadar tatmin edici değil. boss fight dışında ilk sezondan aksiyon göremedim. daha fazla görevlere odaklansalardı güzel olurdu. 25 bölümlük seride, amınıza koyan tek bir bölüm bulundurur. gerisi çerezlik. yine de ilk günde bana 11 bölüm izlettirmiştir. game of thrones gibi, bölüm bittiğinde kendinizi durduramıyorsunuz, tekrardan o dünyanın içine girmek isteyip, "acaba hikayede ne olacak?" diye düşünürken bir bakmışsınız ki sezon bitmiş. her zamanki gibi iyilik ile kötülüğün birbiriyle çarpıştığı bir anime izlemekteyiz, ancak kötü olan kişi bu dünyayı yaratan mıdır yoksa orada ne yapacağını seçen insanlar mı, o size kalmış.

    son olarak; serinin en önemli sorusu olan "bu adamlar nereye tuvaletini yapar ?" sorusunu cevaplamadan bitirmiştir.

    --- spoiler ---

    hastane mastane, ben anlamam. netten de "bitkisel hayat" durumunu araştırdım, ama tuvaleti açıklayan yok. meraklıyız.

    periler bile daha fazla aksiyon gösterdi amk. seriyi tekrardan başlayıp, bu sefer level 1 olan birisinin gözünden olup biteni izlemek çok hoş olurdu.

    karakterler yeni yetme ergenler olsa da bildiğin yeşilçam aşkı yaşamakta. sanırsın koca koca adam hepsi. yok ilk tanıştığı saatte "seni seviyorum" demeler, ormanda çocuk bulup onu evlat edinip "biz senin annen ile babanız artık" demeler ve tabii ki yeni nesil her seride olduğu gibi kuzen aşkı...

    o değil de, noel bölümü neydi öyle ya.

    --- spoiler ---
79 entry daha
hesabın var mı? giriş yap