80 entry daha
  • üstüne kitap ve film tanımıyorum. filmini ilk çıktığı sene video kasette izlediğimde çocuk olduğum için o yatak odasının önünde duran ceset abi hala rüyalarıma girer. ama gel gör ki dilini dudağını eşek arısı sokmuş gibi acıtıp şişiren süs biberinin zevkini bıkıp usanmadan mazoşistçe çıkartan insanın bağımlılığı var bende korku filmlerine karşı. dün gece yarısı ışıkları kapatıp 6546. defa dvd'sini yeniden koyarken yatak odasına doğru seslendim : "çörçiiiil hadi oğlum film başlıyor"

    3 senedir insanlar kedime neden öyle bir isim seçtiğimi soruyorlar, ben de her defasında filmdeki ve kitaptaki kediden (bkz: winston churchill) ilham aldığımı söylüyordum. filmi izlememiş veya kitabı okumamış olanlar hıı diye gülüp geçerken tersi grubun aklımı kaçırmışım gibi yüzüme tuhaf tuhaf bakmalarından gına geldi. o yüzden artık kısaca "o da ingiliz, bu da ingiliz" diye kestirip atıyorum.

    tanım : yalnız ya da değil farketmeksizin uyumadan önce mutlaka yatak odasının kapısını kapattıran harikulade travmadır. kedime isim kaynağı olmuş muhteşem ötesi kitap ve filmdir.
188 entry daha
hesabın var mı? giriş yap