14 entry daha
  • breaking bad dizisinde haset kavramının vücut bulmuş hali olarak tiksindiğim bir karakterdi. ama sanırım yanlış anlamışım:

    http://www.youtube.com/watch?v=n69um2rzvhg

    oynayan aktristen daha iyi bilecek halim yok ya. neymiş efendim, hanımefendi ile ablası skyler arasında çok derin bir sevgi varmış. bu manyak kocalar arasında nasıl hayatta kalırız gibisinden bir dayanışma varmış falan. bulllllllllshittt! bekliyordum ki "ya işte marie hayattan beklediği bazı şeyler olmayınca psikolojisi bozulmuş biri, ablasını zaman zaman kıskanıyor ve fesatlık yapabiliyor" falan desin. eğer aktris hanımefendi haklı ise geriye 3 ihtimal kalıyor. ya ben başka bir diziyi izledim. ya ingilizce yetersizliğinden yukarıda talking bad'de denilenleri yanlış anlıyorum. ya da gerizekalıyım.

    benim gördüğüm şuydu: marie son derece bencil bir karakter ve kendisini sürekli ablası ile kıyaslayan bir düşünce içerisinde. zaten kendi çocuğu olmadığı için ablasına karşı bir kıskançlığı var. bir de kocası kendi kocası hank'ten çok daha sümsük biriyken coşup uyuşturucu kralı heisenberg gibi karizma ötesi birine dönüşünce kıskançlıktan çatır çatır çatlıyor.

    --- spoiler ---

    hele o acımasız tavırlarla babasının yaptıklarını walt jr.'a anlatması konusunda skyler'ı sıkıştırırkenki halleri yok muydu!

    --- spoiler ---

    aktrisi başarılı performansından dolayı takdir mi etsem yukarıdaki videodaki bullshit için yersem mi bilemedim.
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap