3 entry daha
  • gelmişine geçmişine bir baktım da bu başkurtistan doğumlu tatar elemana...

    en son toro rosso ile 19 temmuz 2013'te lastiklerin yenilenmesi bahanesiyle düzenlenen testlere çıkmış. jean eric vergne'den önce 22 tur atarak günün en hızlı 11. pilotu olmuş silverstone'da. attığı en hızlı tur ise hemen hemen vergne'den 1.6 saniye yavaşmış. yalnız turlarından birinde spin atıp çakıl alana yapışmasına rağmen acayip bir şekilde kendine güvenerek konuşmuş.

    direkman autosport'un haberini çekiyorum buraya merak eden okur;
    http://www.autosport.com/news/report.php/id/108876

    carlos sainz jr. ile aynı takımda ve aynı seride yarışmasına rağmen 66 puan önünde yavru matador'un, belki de kendisinin koltuğa seçilmesi için neden oluşturabilir. ancak daha önce de carlos, 2011 renault avrupa 2.0'da ve 2011 renault kuzey avrupa 2.0'da daniil'in eline vermiş diyebilirim.

    şimdi bunların hepsi "rus parası" diyeceğim ancak, sainz'in da arkasında toro rosso'nun sponsoru ispanyol petrol firması cepsa var zaten.

    neyse vitaly petrov'un sert ve ilginç sürüşlerinden sonra bir rus pilot görmeyi bekliyorduk. mikhail aleshin bir gözüktü ortalarda ama koltuk bulamadı, millet sirotkin aşağı sirotkin yukarı derken rusu italyanlar bulmuş :)
72 entry daha
hesabın var mı? giriş yap