484 entry daha
  • --- spoiler ---

    -bişey söylüycem gerçekten delikanlı gibi gerçekten finalde ne oluyordu abi?
    +abi şimdi bizim mecnun var ya, ilkokuldayken bir kaza geçiriyor ve yatağa bağlı kalıyor ama böyle hani bırak yatağa bağlı konuşamıyor bile çocuk,sadece bakıyor yatağından. annesi onunla ilgileniyor sürekli böyle baba taksici ama kadın bi süre sonra o kadar beziyor ki böyle çekip gidiyor, iskender de mecbur işi gücü bırakıp mecnunla ilgileniyor evde. yani bizim o şimdiye kadar izlediğimiz herşey aslında mecnun 'un kafasından geçen şeyler. biz hep onları izledik.
    mesela kaan, onun ilkokul arkadaşı hep böyle onu önlükle gördük ya hani.. çocuk büyüyor falan ama hep önlüklü... çünkü mecnun onu öyle hatırlıyor.
    -ondan hiç büyümüyor.
    +babası buna yemek yediriyor mesela.. orda bir tuzluk var. o tuzluğu erdal 'a benzetiyor. erdal da kim biliyor musun babası diyor ki "erdal siparişleri getirdi yine" diyor, bakkal. onu erdal 'a benzetiyor ama erdal 'ı hiç görmemiş.
    ondan sonra kim var başka... mesela yavuz. yavuz aslında o gece böyle camdan içeri giren ağaç dalları var ya o gölgesi olur böyle, o gölge abi. çünkü o eve taşındıkları zaman iskender bir ağaç dikiyor ve ismini yavuz koyuyor. hani mecnun onu fidanken filan hatırlıyor ağaç halini bilmiyor. o öyle onun için yavuz diyor ona, siyah ya o da böyle.
    -abi yavuz hiç kapıdan gelmedi eve ya...
    +evet abi hep camdan geliyor, hep ama...
    ondan sonra doktor geliyor bak doktor geliyor iğne vuruyor, onun yaptığı aşı var ya işte o aşı ak sakallı dede, şırınga da onun asası. içerde yani mecnun 'un vücudunda mikroplarla savaşıyor. yani karabasan.
    -ismail?
    +abi ismail de balık böyle japon balığı.... böyle kocaman gözleri var, kavanozda duruyor böyle karşıda bi yerde... mecnun böyle sürekli buna bakıyor. ismail abi diyor içinden, o da ona sanki hooop diyormuş gibi geliyor. iskender bir gün buna eş getiriyor ismail abiye japon balığı, koyuyor suya falan. daha ilk gün ölüyor balık. o nedenle ona hep üzülüyor uzaktan uzağa ismail 'e, böyle çok hüzünlüymüş gibi geliyor.
    -vay anasını... pullu pullu. peki leyla- lar?
    +abi leyla da bunun ilkokulda aşık olduğu kız.ya aşkı dediğim ilkokulda bi kızdan hoşlanıyor.ama hiç gidip konuşmamış bile kızla, sadece ismini biliyor, leyla. ona aşık yani bi leyla var ortada ama kendisi yok. o gördüğümüz kızlar var ya, sürekli leyla değişiyor kızlar... o da dizilerde, filmlerde gördüğü kızlar. televizyonda bir kız görüyor ona leyla diyor ve aşık oluyor. çünkü yani tüm hayatı o oda kadar abi mecnun 'un.
    -abi ya.. yazık oğlum ona ya.. hiç bişey bilmiyor..
    *içelim mecnun 'a ya...
    -ben özledim ya mecnun 'u
    -ben de özledim lan!

    --- spoiler ---
1419 entry daha
hesabın var mı? giriş yap