669 entry daha
  • gt-i9505 versiyonunu kullandigim fevkalade telefonum. akilli telefon piyasasina iphone 3gs ile giris yaptim ondan sonra galaxy s2 ye gectim ve sonra da bu. gercekten iphone kullanmanin eziyet oldugunu anladim. size samsungun ve androidin beni neden bu kadar etkiledigini soyleyelim.

    ilk olarak degistirilebilir pil benim icin artik akilli telefon alirkenki en buyuk onceligim. telefonu sarja takmak gibi bir seyi cikariyorsunuz hayatinizdan. cevremdekiler prizin basinda mesajlasmaya calisirken ben cebimden diger pilimi cikarip hayatima kaldigim yerden %100 olarak devam ediyorum. ne 3g kapama ne parlaklik kisma gibi bir sikinti olmadan, gece uyuyakalip telefonu sarja takmayi unuttum vs. bunlari hayatinizdan cikarmak gercekten cok guzel bir sey.

    ikinci olarak androidin en sevdigim yani widgetlar. android kullanmaya basladigimdan beri iphone u elime alinca gercekten cok sikiliyorum. sadece uygulamalar duruyor karsimda. oysaki androiddeki widgetlara istediginiz seyleri ekleyip telefonu cok renkli bir hale getirebiliyorsunuz.

    ucuncu olarak da telefonun ekran canliligindan bahsetmek istiyorum ki en buyuk artilarinda bir tanesi. iphone retina tamam iyi hos ama gercekten telefonun ekranina baktiginza s4 deki canliligi renkleri goremiyorsunuz. s4 de 1080p ekrana bakmaya doyamiyorsunuz.

    ayrica telefondaki watch on uygulamasiyla dilediginiz tv yi kumanda edebiliyorsunuz bu da kafe restoran veya arkadas cevrenizdeki insanlara kafayi yedirtmek icin cok eglenceli bir program.

    son olarak telefonun benim icin tek eksisini yaziyim. o da malzemesenin kalitesiz olusu. ekranin koselerindeki metal gorunumlu yerlerin cogu soyuldu ve altindaki beyaz yerler gozukuyor. bu bakimdan kotu ve kalitesiz bir goruntu olusturuyor. ben bi ara arka koruyucu kapak kullanmastim. tak cikar derken ondan dolayi olabilcegni dusunuyorum ama yine de samsung gibi bir firmaya yakismiyor bence.

    yani bana sorucak olursaniz alin bu telefonu ama arka koruyucu kapak kullanmayin.
373 entry daha
hesabın var mı? giriş yap