3 entry daha
  • mükemmel bir ürün bu. alternatif olmadığı için hala ped ya da tampon kullanan ama bir yerde bir sorun olduğunu düşünen herkes denemeli mutlaka. türkiye'de nerede bulunur bilmiyorum. yurt dışından getirtmek isteyenler için fleur cup'ı öneririm.

    bir yıl kullanımın ardından gelen edit:
    hala mükemmel. ne zırt pırt kontrol etmek zorundasın, ne koku ne sızıntı problemi var. vajina florasına zarar veren, ağartıcı içeren bütün pedler, tamponlar bir kenarda asla kullanılmamak üzere bekliyor bir yıldır. vücuduyla barışık olduğunu iddia edip kendi vajinasına yabancı olan bütün kadınlara tavsiye ediyorum. geçenlerde indirime girince ikinci siparişimi fleurcup'tan verdim, on günde geldi. henüz gümrükte takılma sıkıntısı yok. gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz.

    not: kesinlikle anti-bakteriyel sabun kullanarak temizlemeyin, bırakın vajina faunasındaki faydalı bakteriler yaşasın.
    (bkz: lactobacillus)

    4 yıl sonra: menstrualcup paketini teslim aldıktan sonra bir kere bile ped ya da tampon kullanmadım, o gün bugündür kullanmaktayım. ilk satın aldığım cup hala kullanılabilir durumdayken bir yıl sonra sırf "bir yıl sonra mutlaka değiştirin" dedikleri için yenisini satın aldım, değiştirmeye gerek olmadığını gördüğüm için biri yedek olmak üzere iki tane cup ile üç yıl geçirdim. mükemmel bir şey. benim için artık saç tokası kadar sıradan bir şey haline geldiği halde ülkedeki yaygınlığının hala çok az olduğunu görmek üzücü.

    bu süreç içinde de bir kere yenilemem gerekti. yılda bir yenileyin diyorlar ama düzgün kullanıyorsanız bence 3 yıl götürüyor.
413 entry daha
hesabın var mı? giriş yap