58 entry daha
  • kesinlikle buyuk bir giptayla izledigim film. yani ben kiradir, taksittir hesap kitapla yasiyorum ama adamlarin boyle bir sacmalik icin harcadiklari paranin haddi hesabi yok. hani james o karizman, boyle mi olacaktin sonunda?

    bazi sahnelerde insan "bu aktorler hic mi dusunmediler o sahneleri oynarken 'yahu biz napiyoruz?' diye" sorusunu soruyor kendine :

    - bak pierce, simdi bu sahnede sen aractan bi parca koparip onu surf olarak kullanacaksin..
    - ba ba ba..
    - sonra da aracin parasutu cikartacaksin yerinden..
    - de get la..
    - sonra da bir kite-surfing havasi yakalicaz..
    - la yörü!

    isin asil kopma noktasi da gorunmez araba olmali ki benim gibi hayatinda hic kufur etmemis bir adama bile "miniza koyayim sizin" dedirtti. o esnada pause'a basip ev icerisinde dolastim biraz kendime gelebilmek icin. bir de sadece mi6 da degil cia'de de ajan isbasvuru formunda "sikişgen misiniz?" sorusunun oldugunu gordum film sayesinde..

    filmdeki kotu adamlarin hatalarinin basinda "adamin etrafina dogru ates edelim ki kursunlarin ruzgari nedeniyle zatürre den ölsün" dusuncesini tasimalariydi. belki de silahlar basarisiz sunneticinin elinden cikan pipi gibi hedef vurma ozurludur, gunahlarini almayayim..

    filmin anafikri ise su : "eger paraniz varsa uzaya dunyanin ebesini dütebilecek seyleri gonderebilirsiniz"

    filmin can alici sahnesi ise halle berry'nin portakal renkli mayosuyla sudan cikip sahile yurudugu anda air bag temali kicinin serbest sarkaç hareketi yaptigi sahne idi..

    that's all folks..
43 entry daha
hesabın var mı? giriş yap