96 entry daha
  • ilkine göre daha iyi olmuş film.

    ilk filmi "twilight sonrası gençlik bıdı bıdısı" diye yaftalayıp gitmemiştim ve evde dvd'de izleyip "lan tüh lan güzel filmmiş aslında" diyerek beğenmiştim. ilk filme göre kesinlikle daha fazlası olacaktır izleyenler için.

    jennifer lawrence'ın -oscar aldıktan sonra mıdır bilmiyorum artık- daha iyi oynadığını düşündüm filmde. pek çok sahnede daha bir iyi duruyor diğer karakterlere göre, hissediyorsunuz, hatun daha iyi bir oyuncu artık.

    philip seymour hoffman'ı ben çok severim, bu filmde de yine az olmuş öz olmuş. zaten üstlendiği karakter sağlam, adam çok klas yav ben bir şey demeyeyim daha çok. kitabı okumamış, merak etmemiş, filmden önce de ne cast, ne teaser filan kovalamış, merak etmiş birisi olarak hoffman'ın varlığı harika oldu.

    --- spoiler ---

    --- spoiler ---

    elbise sahneleri harika, erkek halimle "bizimlesın" dedim açıkçası. kuşa dönüşen gelinlik ne lan? harikaydı.

    kusmayı sağlayan içecek mevzusu baya bir "oha" etkisi uyandırdı. (israfçı i.neler)

    oyunların başladığı an filan gayet heyecanlıydı, çok beğendim, sis sahnesi biraz tırt olmuştu çünkü sen o kadar zalim zehir yap, suyla kırkla kendini geçsin. (bkz: kırklamak)

    katniss uyandıktan sonraki son sekansa bayıldım, kitabı, senaryoyu filan da bilmediğim için son dörtlünün olduğu an beni etkiledi. hiç acımadı ya hofmann "devrim başladı" dedi, satmış ya sutherland abiyi. (seni beerfest'de çok ayrı sevmiştim ama demeden geçemeyeceğim suther emmi) o sahne pat diye vurdu geçti.

    --- spoiler ---

    --- spoiler ---

    belirtmeden geçemeyeceğim, 13. district muhabbetinde aklıma hep o gelmiştir; yani dünyayı kurtaran adamdaki 13. kabile. böyle de iğrenç bir insanım işte, acımam bağlarım zehir zıkkım ortamları.
100 entry daha
hesabın var mı? giriş yap