38 entry daha
  • bazı kardeşlerimiz başka mağdurlardan, desteğe ihtiyacı olan insanlardan ve soğuk nedeniyle ölen bebekten bahsetmiş, ve sonrasında da bu temel ile sorgulamaya çalışmış. şimdi bu başlığın hiç açılmadığını ve bu durumdan hiç bir haberimiz olmadığını; mağdur olan kişinin bu mağduriyetin altında ezildiğini gururdan yahut başka bir sebepten dolayı bu durumu kimseye açmadığını düşünelim. bu durumda biz hayatımıza tüm güzelliğiyle devam ediyoruz diyelim, isteyenler sevgililerinden ayrılıp acı çekmekte serbest.

    sonra internete bir haber düşüyor ve tez canlı bir arkadaş hemen burda başlık açıyor ve tüh tühlemeye başlıyor; " hıv olan bir eşcinsel hayatını sonlandırdı." yahut " ilaç alamadığı için ölen eşcinsel. " . kesinlikle cinsel kimliği öne çıkarılıp üzerinden ne kadar ayrımcılık olduğundan hayatın acımasızlığından bahsedecek yazarlar olacaktı, bir yardım edebilseydim diyenler hemen entry döşeyeceklerdi. işte sen soğuktan ölen bebek var diyen kardeşim; biri daha soğuktan ölmesin ( ki arkadaş yardım değil akıl istemiş, yol gösteren olmasını istemiş belki sadece paylaşmak istemiş. ).

    devlet ne bok yiyor diyebilirsin, sistemin hatasını ben mi düzelteceğim, hangi birine yardım edebilirz ki diyebilirsiniz; ama yapacağınız ufak bir yardım bu arkadaşımızın hayatını belki kökten bir şekilde değiştirecek, şu bir kaç gün belki de onun hayatı için bir kırılma noktası, belki de yeni bir hayata sıfırdan başlayacak.

    maddi olarak yardım edeceksen belki bi günlük içki paranı bi haftalık sigara paranı vereceksin, ki yardımın illa ki maddi olmak zorunda değil, ağzından iki hayırlı söz çıksa bu bile yardım olacak.

    her şeyden önce bir anlık doğru olduğunu kabul et, ölecek olduğunu, dışlandığını ve beş parasız kaldığını düşün. bunu düşünmen de senin hayatında bir kırılma olacaktır.
81 entry daha
hesabın var mı? giriş yap