15 entry daha
  • 2014 model'i tamamen baştan yaratılmıştır. kasası değişmiş, ön farklar tamamen led olmuş ve led çerçeve de eklenmiş, sele tamamen baştan dizayn edilmiş, eldiven gözü su şişesi alabilecek kadar genişletilmiş ve çakmak adaptörü içerecek şekilde tasarlanmış (12v), daha güçlü bir akü konmuş ve idling sisetemi açıkken aküyü kontrol edip enerji düşükse kendini devre dışı bırakacakmış. fransa'dan gelen talep sebebi ile 4lü selektör eklenmiş, aracın boyutları değiştirilmemesine rağmen bagajı genişletilmiş ve seleyi açık tutan hidrolik bir kol (ya da benzeri sistem) eklenmiş, benzin deposu 5.4 litreden 8 litreye çıkarılmış, üzerinde 'kaymayı engelleyen özel bir maddeden üretilmiş' dunlop lastikler ile gelir olmuş. kullanılan led ışıkların ve bu lastiklerin etkin yakıt tüketimine %70 katkısı olmuş. ve hepsinden önemlisi gösterge kadranına saat eklenmiştir! motorun karbon salınımı daha da düşürülmüş, doğa ile dostluğu pekiştirilmiştir.
    motor şu 5 renkte satışa sunulacaktır:
    beyaz
    siyah
    gümüş
    kırmızı
    metalik mavi

    tam pcx alma döneminde acaba türkiye'ye ne zaman gelir düşüncelerine dalınmasına sebep olmuştur...
    basın açıklaması:
    http://bassadonemotors.online-mediacentre.com/….pdf
    fotoğraflar:
    http://beta.vnmedia.vn/…a-pcx-2014-305-2100990.html

    edit: basın bülteninde yazmamasına karşın internetteki videolara bakacak olursak motorlarda hep alarm sisteminin de standart olduğunu görüyoruz. bu gerçekten standart mı yoksa bir upgrade mi alet gelince göreceğiz.
    motor fuarı sonrası gelen edit: farklı noktalarda yakaladığım 3 farklı honda yöneticisine ve artı yine yakaladığım distribütörlerden birinin müdürüne bağımsız olarak sordum. honda yöneticilerinin cevabı aynıydı ki bizim için en önemli kısım bu "yeni kasa pcx mayıs ayında gelecek". honda fabrika'nın verdiği tarihmiş bu. net olmayan tek şey mayıs başı mı, mayıs ortası mı mayıs sonu mu olduğu. buraya kadar kurumsal açıklama, profesyonel bilgi paylaşımı. distribütör kısmı biliyorsunuz daha esnaf daha sokak jargonu hakim müdür arkadaş "mayıs sonu, haziran başı kesin geliyor, hem 125 hem 150'lik birlikte gelecek yeni kasa" dedi, kartını verdi. gelmezse bana küfür etmek için arayabilirsiniz dedi. dedikoduları sonlandırmak dileği ile...
81 entry daha
hesabın var mı? giriş yap