8 entry daha
  • şahsi fikrim fiyat-performans açısından değerlendirecek olursak tercih edilebilecek markaların başında gelir.

    bütçemiz daha iyisine elvermediği için ucuz yollu mobilyalara bakarken ider mobilyayı keşfettik. yaptığımız alışverişten de gayet memnun kaldığımızı söyleyebilirim. bir iki ufak tefek kusur oldu; (çekmecelerin tutamakları vs.) ama genel itibarıyla olumlu düşüncelere sahibim.

    ider mobilyanın kesinlikle üstün bir kaliteye sahip olduğunu iddia etmiyorum. ancak düşük bir maliyetle evinizi göze hoş gelecek bir şekilde döşeyebileceğinizi söylüyorum.

    diğer ucuz mobilyaları yalnızca hazır paketler sunarken bu firma size istediğiniz parçayı satıyor. mesela tv ünitesi üç parçadan oluşuyorsa siz ister üç parçayı alırsınız ister tek parçayı alırsınız, tamamen size kalmış. bu da bütçenizi öncelikli ihtiyaçlarınıza göre ayarlamanıza imkan sağlıyor.

    mesela biz 4 parçadan oluşan tv ünitesinin yalnızca iki parçasını almıştık. yemek odası takımının da masasını başka, konsolunu başka üründen seçmiş, vitrin almamıştık.

    sonuçta oldukça uygun fiyata gayet tatmin edici sonuç alabilirsiniz.

    bütçeniz darsa, yine de elle tutulur bir şeyler alayım diyorsanız tavsiye ederim. ben şahsen memnunum.

    edit: ayrıca bizim gittiğimiz mağazanın (alanya şubesi) yönetiminden sorumlu olan bayan da (belki de sahibi, bilemiyorum) bizimle yakından ilgilenmişti ve hiçbir talepte bulunmadığımız halde kendisi bize bir de 150 tl değerinde bir tablo hediye etmişti.
34 entry daha
hesabın var mı? giriş yap