20 entry daha
  • öyle bir oyun ki, tüm oyuncuların oyunculuklarına hayran bırakır insanı.

    yalnızlar kulübü izlemek istememin başlıca sebebi hasibe eren faktörüydü, doğruya doğru. ancak benim şansıma dünkü oyunda demet rolünü hasibe eren değil de, banu çiçek barutçugil üstlenmişti. hasibe eren'in o dillere destan performansını izleyemeyeceğimi anladıktan sonra, banu çiçek barutçugil'in oyunculuğu ve enerjisi o kadar kolaylaştırdı ki benim bu gerçeği sindirmemi. çok sevdim ben bu kadını.

    içerik hakkında bilgi vermekten kaçınmak için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışarak ancak şu kadarını söyleyebilirim, 6 farklı karakter ve 6 farklı hayat izleyeceksiniz. elinize en sevmediğinizi, size en uzak düşeni alın, oyuncuya giydirilen kostümü bırakın bir kenara ve sadece oyunculuğu düşünün oyun bitince. ağzınızdan dökülen kelime doğallık olacak.
    o kadar gerçek ki her an, akıyor bir buçuk saatlik süre. kahkahalar, kibir, acı, gözyaşı, hırs, çaresizlik... yalnızlık o kadar gerçek ki; sarılasınız geliyor, teselli edesiniz, yol gösteresiniz her birine.

    kıyafetleriniz çok güzel oturmuş üzerinize. yüreklerinize ve emeğinize sağlık sayın banu çiçek barutçugil, pınar çağlar gençtürk, heves duygu tüzün, tevfik şahin, bedir bedir ve güçlü yalçıner... hasibe eren'li halini izlemeye ise tekrar geleceğim ve biliyorum ki izlemesem bile bir şey kaçırmış olmayacağım.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap