2 entry daha
  • ötesinde hiçbir şey yok.. berisinde olmadığı gibi.. ben, sevişirken insan olmamın imzasını, dişlerimle kadınımın omuz başlarına atarım.. ben, sevişirken varolduğumun ıspatı olan nefesleri, sevdiğimin dudaklarından ciğerlerine gönderirim.. ben, bir ölümlü olduğumu, ve bir gün öleceğimi, ölmeden önce de ne kadar çok sevişirsem o denli hayata dört elle sarılıp da oksijenle sarhoş olup, hayatı hep iyi bir kafayala yaşayacağımı, kadınımın göğsüne kafamı koyduğumda, gözlerimi yumarak, ariliğimle tasdiklerim..

    ötesinde hiçbir şey yok.. art niyetler, bencillikler, riyakarlıklar... hiçbiri ama hiçbiri yok.. sevişirken önemli değil seviştiğin kişinin hangi ırka mensup olduğu.. sevişirken önemli değil seviştiğin kişinin hangi dine inandığı, hangi futbol kulübünü desteklediği, dünya ve ahiret görüşü manasız..
    hiçbir şeyin bir önemi yok o an.. her şey anlamsız.. ve manasız.. sadece nefeslerin, dokunuşların, ısırışların, öpüşlerin, terin, ıslaklığın hakim olduğu bir dünya.. birbirine karışan bedenler, tek olan ruhlar, kapalı gözler, yarı aralı dudaklar, kasılan bedenler, hepsi ama hepsi, herkesin bilip de dillendiremediği, dillendirip de ömrünü o uğurda harcamaya yanaşamadığı tek gerçek duygunun adı..

    ötesinde hiçbir şey yok.. sadece kendisi var.. şık.. ve asil.. asla ve asla içkili ortamlarda meze edilemeyecek kadar değerli.. tanrı ile kul arasına başka bir kulun girip, tanrı'yı kovuşu.. bu yüzden yatak odalarından çeker meleklerini tanrı.. sevişen iki insana bakmaya utanır o da.. bu yüzden değerlidir.. kutsaldır hatta.. ister üremek için olsun, ister keyif için..

    ötesinde hiçbir şey yok.. çünkü ötesi yok.
22 entry daha
hesabın var mı? giriş yap