2 entry daha
  • kendisiyle tanıştığım ve çalıştığım kınalı kuzular dizisinden beri sevdiğim, saydığım; kendisini uzun zaman önce bulmuş -hatta belki de hiç kaybetmemiş- aktörlerden (burada oyuncu dersem sanki kendisini her yerde karşılaştığımız über/süper dizi oyuncularıyla aynı kategoriye sokacakmış gibi hissettim), adam gibi bir adam, güzel bir insandır.

    belki hayatın farklı kulvarlarında koştururken uzak düşebilir, yıllarca karşılaşmayabilirsiniz; ama yıllar sonra karşılaştığınızda kaldığınız yerden devam ettiğinizi, edebildiğinizi bildiğiniz, hissettiğiniz dostlarınızdan biri gibidir. başınız sıkıştığında, ihtiyacınız olduğunda size yardım edeceğini bildiğiniz insanlar klasmanında ilk üçe beşe girer rahatlıkla. ve hayatındaki duruşu da, aktörlüğünde olduğu gibi durudur; yıllardır tanıdığınız, bildiğiniz eşiniz, dostunuz, kardeşiniz gibidir hep.

    aktörlüğünün kritiğini ayrıca yapmama ne gerek var, ne de haddim değil; ki evvelce yapılmış yorumlar da -henüz dört entry var ama, olsun- benim hissettiklerimle neredeyse bire bir örtüşüyor, bu yüzden oyunculuğundan ziyade insanlığını anlatmayı denedim.

    yolu her daim açık, güzelliklerle dolu olsun...
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap