21698 entry daha
  • la adamin gecmis zaman padisahlari gibi ayri buyuk kocaman nitelikte hazinesi var. bunu doldurmaya hevesli milyonlarca kolesi var, itiraz edeni vatan haini ilan eden biatcilari var, bu para havuzundan besledigi ve sus payi verdigi bakanlari var, yemleyip durdugu ve yalilalara kosklere sigmayan satilik kalemleri var, biatligin sinirlarini zorlamis parti milletvekilleri var, gozunu kararttigi zaman emir verip halkindan sevmediklerini oldurttugu kiralik katilleri var, bu duruma ses cikarmayip ekmegine suyuna tiranligini kurmasina goz yuman savcisi-yargi mensubu var, yolda gordu mu kendi boklu gotune bakmayip herseyini bir cirpida bagislayacak sevenleri var, var oglu var. bitmiyorlar lan bitmiyorlar.

    hay agzimiza sicayim ben be. adam gelip basbakanlik sarayi cok satafatli oldu diye elestireni, ne gerek vardi diyeni, ataturk orman ciftligini yok etmeye deger mi diyeni tefe baglayip sikiyor, agzina geleni soyluyor ama obur tarafta acliktan kendini asanlari ya da cocuguna yemek goturemedigi icin canina kiyanlarin durumu hakkinda yorum dahi getirmiyor.

    el birligi ile bir padisah yaratirken siz, geride kalan biz öldük lan biatci tayfa, hic mi gormediniz bizi? agziniza tikilan bir kac bin lira bu kafar mi sagir etti sizi? öldük lan! bari topragimiza bir su katin.
52012 entry daha
hesabın var mı? giriş yap