142 entry daha
  • böyle godzilla filmi mi olur lan?

    --- spoiler ---

    sizin stratejinize, öngörünüze sokayım amerikalı komutanlar. lan hiç mi film izlemediniz de kafadan çatlak gözüken profesörleri dinlemiyorsunuz? adam radyasyonlu bombayı yaratığa yollamayın diyor, siz iyilik edip trenle yaratığa yolluyorsunuz. az biraz mantık lan.

    çatlak profesörümüz hep altına sıçmışcasına uzaklara bakış attı, babasının saatini gösterdi, az biraz ''yapmayın, etmeyin'' dedi ama olmadı. lan hıyar 15 yıldır yaratığı kozada büyüttün ettin, besledin durdun. gram da mı aklın çalışmıyor da gerekli önlemleri almıyorsun? yok efenim radyasyonu emiyormuş da yaratığı bile bile kozada büyütmüşler de. siktir git lan öyle iş mi olur. bas amına kodumun yaratığın üstüne betonu bakalım çıkabiliyor mu pezevenk. üstüne anca bir tel örtmüş amk.

    güzelim godzilla'mız da fazla hamur işiyle beslenmiş koca kıçlı anadolu teyzelerimize benzemiş. tamam ilk godzilla'lar da bu şekildi lakin az biraz fit yapaydınız keşke hayvanı. her şeyi geçtim filme godzilla diye geldik paso hayzınberg'in oğlunu izledik. böyle iş mi olur? ulan pacific rim'i beş parçaya bölsen her biri daha çok yaratık kavgası içeriri. koca filmde godzilla bir hayvanın üstüne ışın attı, kuyruğuyla uçan pezevengi gökdelene geçirdi bir de büyük olanın ağzından içeri ışın attı bu kadar. bu mudur lan koca godzilla'nın kendi filmindeki rolü?

    sevgili bryan cranston, çok çabuk öldün. mal oğlun da bir türlü ''gidin babamın evine bakın orada yaptığı çalışmalar mevcut'' diyemedi, ''ehüe yaratıglar gonuşuyor iletişime geçiyor capon abe'' diyebildi. hem fragmanda paso seni göstersinler hem de cırt diye öldürsünler. öyle iş mi olur?

    amerikalı'ların mal olduğunu biliyorduk, bu tür filmlerde kendilerini zorla kahramanlaştırıyorlardı, godzilla'da bunu bile yapamadı herifler. lan bıraksan yüce godzilla iki yaratığı da öldürecek edecek. sen durduk yere nükleer bombaları yaratıklara götürüyorsun, bomba atıp ortalığın içine sıçıyorsun. bi kenara çekil, çılgın profesörünü dinle lan. illaki her bir şeye burnunu sokacaksın.

    özet olarak godzilla'nın iki yaratığın ağzına sıçtığı filmdir. olmuş mu? olmamış. pacific rim'i izlerken on katı daha çok eğlenmiştim.

    --- spoiler ---
148 entry daha
hesabın var mı? giriş yap