9 entry daha
  • kan phi beslenmeyle degismez romalilar, teyitli bilgi, yayalim.

    bu diyetin orjinalinde de, kanın bazik yapılmaya çalışılmasından bahsedilmio diolla ya bir de alkali-asit beslenme de yok imis.
    he evet bi ıdrar phindan bahsediliyor yanlis animsamiyorsam orjinalinde. ıi de yalniz bu orjinali de dahil, ise yaradiginin bilimsel bir ispati yok henuz diye biliyorum. hem bakindim bulamadim, hem de olsaydi zaten bunca tiri viri anlatmaksizin laps diye ondan bahsedilirdi snki.
    fikir yurutuyorum.

    ayrica asidik, bazik allah ne verdiyse yioruz ya ne yersek yiyelim kanın asit veya alkaliye dönüşme durumu diye bir iddiaya ancak gulunur. biyolojiye ayip lan, fizyoloji agladi. vucut yavrum onu tamponlayip notrluo zaten yahu, nasi calissin yoksa tum cevrimler yalan olur ya la.

    bir de diyetin modasi mi olur arkadas. gidersin doktora, olcturur bictirir, bi baktirirsin. sana sikinti yaratacaklar orda kabak gibi belli olur zaten. onlardan kacinirsin iste.

    nasi ismis ole o, hatta bi sarki armagan ediyorum, gokselden gelsin: oyle uzaktan uzaktan hic konusmadan nasil da icirdin karbonati.

    ne demis unlu turk dusunuru c.y. :little little, into the middle.

    yani saglikli olsun da, kiz erkek farketmez. ay iste dengeli olsun da (ozel bi durum yoksa), azar azar kader bize ne yazar, he ne yazar?

    suya bikarbonat atin da icin ney allaskina?

    oy daglar.
21 entry daha
hesabın var mı? giriş yap