116 entry daha
  • eveeet.
    durduk yere ebola'yı da araştırmak zorunda kaldım son 2 gündür.
    bu hikayedeki pişmiş tavuk benim.

    aylar önce üsküp'e ucuz bilet buldum. vize ile uğraşmak istemediğim için vize istemeyen ülkeleri; fırsat ve biraz para biriktirdiğimde gezme gibi bir hobbim var.

    işte aylar önce üsküp'e uçak biletimi aldım. booking.com vasıtasıyla da uzun aramalar sonucunda merkeze yakın ucuz ve sade bir otelde; geziye 2 gün kala iptal edebilme seçeneği ile otel rezervasyonunu yaptırdım. bu arada seyahat tarihlerim 16/10 ve 19/10 tarihleri arasında.

    dün yani 14 ekim'de "ulan şu otelin odalarını modalarını booking.com'da gördük, google earth'den yerini de biliyoruz, hadi bir de dış görünüşü ve çevresi nasıl acaba" diyerek google'a hotel super 8 macedonia araması yaptım. abovv, iyiki de yapmışım.

    fotoğraflara tek tek bakarken gözüme şu fotoğraf ilişti. lan dedim acaba ambulans ne arıyor otelin önünde. bi tıkladım. friend of english victim ebola died in macedonia.

    o an kaynar sular döküldü kafadan. "aha gideceğim otelde ebola'dan adam ölmüş, bravo sana bahtsız ertunga, senin şansını s.kim" kelimeleri istemsizce çıktı ağzımdan.

    sonra siteye tıkladım.

    fotoğraflar döküldü önüme. otel karantinada. gerçi adamın alkolden mi, ya da ebola'dan mı öldüğü belirsiz ama semptomları ebolaya benziyormuş. kanını da test için almanya'ya göndermişler.

    1
    2
    3
    4

    koşa koşa booking.com'a girdim.
    son gününde rezervasyonu iptal ettim.

    1-2 saat içinde otelden mail geldi.

    --- spoiler ---

    ın addition ı am sending this email to inform you that there is no ebola virus in skopje. yesterday it was announced and was read the official confirmation that the results of the blood of the deceased are negative, and that macedonia does not rule the ebola virus. our hotel is not on quarantine and are back to normal. we will be very glad and happy if you choose again to be our guest in the requested period. the hotel has available rooms, and will be our great pleasure if you choose again our hotel. ıf you have any further questions, please do not hesitate to ask. regards daniela nikolova
    --- spoiler ---

    kısaca çevirelim.

    üsküp'te ebola yok, dün bunun açıklaması yapıldı. kan testi negatif çıktı, herşey normale döndü. gelin kalın, ağırlarız falan filan.

    siee.

    kalınır mı lan orada?
    gerçi otel adına da üzüldüm. bok oldu ticari gelecekleri.

    buradan son güne kadar ne mail ne de uyarı yapan booking.com'a da sevgilerimi(!!) iletiyorum. yani ben tesadüf eseri şu haberi görmeden gidip mal mal kalabilirdim orada ki kesin kalacak olanlar da vardır.

    üsküp konsolosluğunu aradım, gelin gelin bi bok yok dediler ama çok da inanmadım valla. neyse, ben gözü kararttım, gidecem, görecem oraları.
    eski ebolalı otele de en uzak oteli seçip yeni rezervasyon yaptırdım. dönemezsem kendinize iyi bakın.

    adios.
131 entry daha
hesabın var mı? giriş yap