11 entry daha
  • beklentilerinizi; grace kelly'nin güzelliği kadar yüksek tutmadığınızda doyurucu olabilecek film. tatmin edici değil. en azından izlediğiniz 1.5 saate kahrolsun dedirtmeyecek kadar..

    --- spoiler ---

    grace kelly'nin hayatını anlatalım derken, filme dair, birkaç saray entrikası, alfred hitchcock'un ünlü ettiği grace'in; prenses olduktan sonra alfred'den gelen yeniden film çekelim teklifi ve prenses grace'in, özellikle de kocasının baskısı yüzünden teklifi reddetmek zorunda kalması ve film tutkusuna rağmen son kararının filmde oynamayacağını belirtmiş olmasını anlatan film.

    madem grace kelly dediniz, 3 kızı olduğunu bile filmden öğrenmek zor. dedirtseydiniz bize, 3 kıza rağmen güzelliği bozulmamış, kendinden yaşam enerjisinden bir şey kaybetmemiş..

    deseydiniz, bu güzel prensesin de ölümü trafik kazasında oldu lady diana gibi..

    filme dair alılanabilecek mesaj aşağı yukarı aynı..

    ne hikmetse 1.5 saatlik filmler fast food gibi duruyor. yiyorsun tamam diyorsun ama doyurmuyor gerçek anlamda hep bir şeyler eksik.. aceleyle hazırlanmış bile değil çünkü 2 sene önce filmin çıkacağı haber olmuş ancak 2 senede böyle bir film ortaya konabilmiş... demek ki özensizlik baştan beri vardı..

    --- spoiler ---
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap