81 entry daha
  • benim de 1.5 senedir muzdarip olduğum durum. 2 defa tırnak çektirdim ve 3. defa oldu bu batma ve tekrar gitsem tekrar çekelim diyeceklerini bildiğim için bu sefer ortopediye gittim doktor gördü ve ameliyat günü verdi. yarın sabah 9da ameliyat olacağım olanı biteni, doktordan alacağım tüyolari buradan sizlere bildireceğim.

    edit1: su an tirnagimla oynuyor doktor muhtemelen tırnağin kökünü kazıyor takur tukur sesler geliyor acı yok umarım olmaz ama tırnakla birisinin uğraşmasi gerçekten korkutucu.

    edit2: parmak gece inanılmaz acıdı, agri kesici ile agri dindi su an ağrı acı falan yok gittiğim doktor hakikaten işinin ehli operasyondan da sonrasından da oldukça memnun kaldım. kendisine (bkz: nevzat selim gökay) selamlarımı saygılarımı iletiyorum. bu dertten muzdarip olanlar icin esenyurtta esencan hastanesindeki doktor beyi şiddetle öneririm.

    edit3: doktorun, işlemden sonra his kaybı olacağını söylediği parmağımın uç kısmıyla alakalı hiçbir problem de kalmadı. şu an parmağım aliyyül ala efendim.
162 entry daha
hesabın var mı? giriş yap