129 entry daha
  • oldukça bayık bir ergen dizisi olarak başlayıp 3. sezondan itibaren tırmanışa,4. sezondan itibaren uçuşa geçen dizi.

    --- spoiler ---

    4. sezon finali heyecanlı ve güzeldi. akıllara takılan noktalar vardı elbette.

    mesela argent abimizin vurduğu sarı uçlu merminin öldürücü etkisi yoksa nasıl bir etkisi vardı ki özellikle çaldı onu? argent ve ısaac aslında iyi bir ikili olabilirdi. birinin kimsesi yok, diğerinin de kalmadı birbirlerine baba oğul olurlardı ama nedense tek bir açıklama olmadan ıscaac karakteri puf oldu gitti.

    scott'un yavru kurtu pek şeker. tıfıl ve daha çocuk bu açıdan scott ile aralarındaki bağ çok sevimli görünüyor. tabii scott bu konuda derek'ten çok şey öğrendi ve hala öğreniyor. dizi başladığından beri derek'in gösterdiği fedakarlıkların haddi hesabı yok.

    derek hala beta ama sanırım evrim geçirerek annesi gibi tam anlamıyla kurta dönüşebilen özel bir tür oldu. annesi de bu şekilde olduğu için çok saygı duyuluyormuş.

    lyda'nın büyük annesinin gücüne bakar mısınız? tea seneler öncesinden bildiği şeylere? lyda da onun gibi olursa çok müthiş olur. biraz geriden geliyor ve yetersiz kalıyor.

    parrish artık ekibin bir parçası anladık ama ne? bir hayvan çeşidi olsa değişirdi ancak değişmiyor. yanmıyor ve gözleri parlıyor. bu merakla beklediğim açıklamalardan biri.

    kira'nın aksiyon sahneleri scott'unkilerden daha güzel oluyor valla. scott her sezon bir araba dayak yerken bu kız bayağı eleman pataklıyor.

    geldik dizinin en favori karakterlerine stiles ve malia. abi bu kadar eğlenceli ve sevimli, birbirini tamamlayan çift olamaz. her ikisinin de ayrı ayrı sahnelerinde gülmekten katılıyorum ama ikisi bir ayara geldiğinde yerlerde yuvarlanırsınız. merak edenler yatağa sığışma sahnesini izlesinler hehehe.

    --- spoiler ---

    4. sezonu güzel bağladılar ve bir çok merak edilen noktaya açık kapı bırakarak 5. sezonun merakla beklenmesini sağladılar. demem o ki ilk iki sezonun sığlığına aldanmayın sonradan güzelleşiyor. ilk iki sezonu çekilir kılan iki karakter var stile ve derek + ikisinin atışlamaları.

    stiles: kötü adam olabilecek kişilerin listesini yaptım tam 6 kişi ama büyük ihtimalle derek'i 2 kere saymışımdır. xd
113 entry daha
hesabın var mı? giriş yap