16 entry daha
  • bugün sinemada izledigim film. film stephen hawking'in cocuklarinin anasi jane'in kitabindan uyarlanmis, o nedenle olaylarin yansitildigi gibi oldugunu kabul edebiliriz.
    film tamamen stephen hawking'in evliliğiyle ilgili. esiyle nasil tanismis, hastalik suresince evlilik nasil degismis vs. bu acidan cok basarili buldum filmi. ancak kulanabilecekleri yerde gercek goruntuler kullansalar ve stephen hawking'in bilimsel calismalarindan, doktorasindan "zamanin kisa tarihi"ne kadar akademik olarak neler yaptigindan, nasil dunya capinda unlu oldugundan biraz daha bahsedilse evlilik hayatini anlamamiza da yardomci olabilirdi diye dusunuyorum. cunku doktorasini alirken, evli genc bir ogrenciyken 15 dakikada dunya capinda unlu bilimadami oluyor ama bunu akademik hayatinin acisindan degil sadece ne kadar daha hasta oldugundan takip edebiliyoruz.
    yine de cok begendim filmi. eddie redmayne de oyunculuk konusunda tasaklarini yuzumuze suruyor. muazzam bir performans ortaya koymus, hayran olmamak elde degil.
298 entry daha
hesabın var mı? giriş yap