1 entry daha
  • büyük ayaklı bir insan olarak, fellik fellik ayakkabı aradığımda sürekli karşıma çıkan site.

    tabi insan internetten bu tarz sarfi ürünleri sipariş vermekten korkuyor, beklediği gibi olmaması, kötü bir ürün çıkabilir minvalinde düşüncelere sürüklüyor insanı. geçen perşembe bir davete gideceğimden aciliyeten bir ayakkabı sipariş vermek durumunda kaldım. o gün içerisinde aradılar beni. dediler bakın böyle böyle kalıbımız büyük olabilir, size satacaksak adam akıllı bir ayakkabı satalım dediler. tabi çok şaşırdım bu durum karşısında. ben klasiğinden direk sipariş verdiydim, adamlar öküz öldü ortaklık bozuldu demeden ürünlerini sattıktan sonra bana bilgilendirme ve yardımda bulundular.

    ayak ölçümü aldık vs. derken dedim ne kadar zamanda yaparsınız bunu diye sordum. 1 hafta sonra elinizde olur deyince adamlar dedim hacıağabey; bana cumartesi lazım bu ayakkabı. ne yapsak ne etsek derken eleman direk vermiş imalathaneye benim ayakkabıyı. dedim bu ekstrem durum için bir ücret talebiniz varsa çekinmeyin, fakat elemanlar öyle şey olmaz diyerek teklifimi reddetti. sonucunda cumartesi günü gayet güzel ve rahat bir klasik ayakkabı elime geçmiş oldu. kendilerine teşekkür ediyorum, ilgili satıcı böyle olmalı vesselam.

    eğer ayakkabı alacaksanız çekinmeyin arayın, yada alın onlar sizi arasın. güvenilir bir firma olduklarını bana kanıtlamışlardır.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap