18001 entry daha
  • 2015 yaz transfer sezonu politikasına anlam veremediğim takımım.

    takım forvet arayışında ve iki seçenek var. biri huntelaar diğeri niasse. bu iki adamın mesleklerinin futbolculuk olmasından ayrı bir ortak yanı yok. yani şu şu özelliklerde bir forvet oyuncusuna ihtiyacımız var ve bu özelliklere uyan futbolcular da bunlar deyip bir liste oluşturulmamış.

    scouting desen zaten evlere şenlik. scout ekibi normal bir takımda kimsenin bilmediği potansiyelli oyuncuları bulur, izler ve teknik ekibe rapor eder. biz de ise scout ekibi podolski'yi buldu. niye bizim aklımıza gelmediyse artık.

    para yok deniyor, kasa boş deniyor, mali fairplay var yeriz kıçımıza tekmeyi deniyor. dolayısıyla huntelaar yok niasse var deniyor. taraftar eyvallah diyor, fazlalıklardan kurtulup gerekli yerlere iki takviye yapalım o zaman diyor. yönetim ne yapıyor? sabri'ye %50 zam yapıyor, bilal'i %300 zamlı maaşla kadroya katıyor, takımda yekta, umut gündoğan, furkan özçal vs. var iken bir de üstüne jem karacan getiriyor.

    teknik direktörü amrabat'ı kampta deneyeceğiz diyor, iki hafta çekmiyor transfer oluyor. aynı direktör bruma potansiyelli, bu takımın değeri üstüne düşücem diyor, ertesi hafta kiralık gidiyor.

    takımda en az 40 tane kontratlı oyuncu var. bu sayı acilen düşmesi lazım ki gönderileceklere karar vermek dünyanın en kolay işi. herhangi bir taraftarın eline kalam kağıt ver, beş dakikada dünyanın en güzel gönderilecekler listesini hazırlasın.

    acil transfer politikası değişikliği, doğru ve kaossuz bir yönetim, akılcı ve planlı bir teknik ekiple bu sezon da ipi göğüsleriz. diğerleri kimi isterse getirsin bu taraftar akılcı bir ekibi her zaman destekler, yeter ki anormal işler yapılmasın.
39716 entry daha
hesabın var mı? giriş yap