39 entry daha
  • oyunun yarattığı atmosfer* çok başarılı.

    tropikal ormanda mercy avlamaktan sıkıldığım vakitler sahile inip ağaçların altına uzanıyorum, bir sigara yakıp dinleniyorum. denizin manzarası bir bilgisayar oyunundan beklenmeyecek derecede güzel.

    gece görevlerinde ekstra bir gerilim oluyor. tekrar etmekte fayda var, orman atmosferi son derece başarılı. insan geriliyor. birde dubur mercyler sürekli kollektif çalışıyorlar. ikisi savaşırken üçüncü kapma dönüp yardım çağırmaya gidiyor. yalnız bu işi yaparken aptal aptal bağırıp dikkatsizle koştuğu için ilk yere inen oluyor. mercyler yerinizi tespit edip size doğru yavaş adımlarla sinsice yaklaşırken onu kaybettim, boşver önemli değil herhalde kedidir gibisinden bağırıyorlar sağa sola. bir kayanın, ağacın sol tarafından bakıyorsanız sağından geliyorlar. gıcıklar yani. o yüzden radarı takip etmek mühim. zorluk derecesini arttırdıkça oyun daha da zevkli oluyor ama 15 20 dk cidden kasarak oynadıktan sonra insan yoruluyor biraz.

    rambo stili oynayanların orta zorluk derecesinde bile işi zor diyebilirim. şahsen ben susturuculu mp5 le yavvvaş yavvaş ilerleyip sessizce tek tek headshotlarla ilerlemeyi tercih ediyorum. oyunda izlenecek yola bağlı zorunlu kalmamak çok güzel. dağ taş dere tepe istediğiniz yerden gidebiliyorsunuz.

    sniperı da çok iyi ayarlamışlar. sniper dürbününü max zooma getirdikten sonra ateş etmeden önce space tuşu ile nefesinizi tuttuğunuzda daha iyi bir konsantrasyon ve aim ile nişan alabiliyorsunuz. nefes tutulduğu süre içinde yapılan her atışta ekstra zoom kazanıyorsunuz.

    bence gayet başarılı bir oyun.
    iyi bir ekran kartıyla tadından yenmeyen cinsten.
60 entry daha
hesabın var mı? giriş yap