1402 entry daha
  • ne dusunmem gerektigini bilmiyorum..kafam feci karisik bu konuda..

    bu adamlara karsiyim klasik ortadogu kafasi devlet bana baksin. ulan devlet kalmadi (nedeni nicinini tartismiyorum)

    yani ulan donup vatanini koru, alien koru birseyler yap bok herif gelip kopru altinda dilenecegine..

    bu olayin bir kafasi..

    diger taraftan da yahu memleketlerinde savas var, bunlarin cogu sureyeli aleviler..siktir et sivil ulan bunlar..ellerinde silah yok direnmeyi bilmiyorlar, bir sey yok..ısid hayvanlari ogle namazi kac rekat diyip bilmezsse orada infaz ediyor..hangisinin kafasina girecegime karar vermedim..

    ve en kotusu de o kiyiya vuran cocuk..benim veledle ayni yaslarda..yunan sahil guvenlik botlari, babasinin bok bir herif olmasi zerre kadar ilgilendirmiyor..o cocuk öldü..boguldu..ve onun gibi yuzlercesi o sekilde cennette gittiler..ve hangi gudu ile oralara geldiyse gelsin, suruklendilerse o saatten sonra edilecek laf yok..ama o öldü..

    evet, turkiyenin icinde 2 milyon bu adamlardan var. kripto isidli veya ne olduklarini bilmiyoruz..sehirlerde dolasiyorlar..ne zaman ne sekilde patlayacaklarini bilmiyoruz. onlardan biri ailenden birisine bir sey yaparsa ne hissedersin sorusu?

    soguk kanli bakmak istiyorum..tatli su humanisti ayaklarina girmek..o cheesy hikaye deniz yildizi gibi bak onun icin birsey farketti demek..

    diger taraftan da o cocugun goruntusu gozumun onunden gitmiyor..isin icinden cikamadim..

    kimsenin de cikacagini zannetmiyorum..

    her konuda oldugu gibi bir sey boka sardiginda..hayirlisi olsun diyerek bitiriyoruz..evet..
4801 entry daha
hesabın var mı? giriş yap