2 entry daha
  • (bkz: ekşi sözlük hiçbir siki beğenmeme timi)

    ulan bi şeyi de beğenin amk. 20 yaşındaki çocuktan 6 saniyelik videolarla cem yılmaz olmasını mı bekliyorsunuz?

    tanım: benim gayet beğendiğim, oyunculuğu da iyi eleman. eli yüzü düzgün, vücut da yapmış iyi olmuş. götü kalkık gibi de durmuyor. diğer vine fenomenlerine nazaran daha iyi vine'ları. 2-3 tane vine'ını izleyip hepsinde küfür ediyor tokat atıyor demek çok yanlış. çok doğru tespitleri var ve mizahi anlayışı da bu yaşına göre iyi. sanırsam ev arkadaşı ya da kankası olan osman can'ın hesabında çok iyi vinelar var. kendi hesabındansa ortak çalışmalarına bakmanızı tavsiye ederim.

    samanyolu'nda diziye de başlamış. oyuncu tanıdıklarımın söylediği kadarıyla samanyolu küçümsenecek bir kanal değil. işini profesyonelce yapan, çalışma saatleri belli, maaşların düzenli yatırıldığı, oyuncuyu çok da sıkmayan, maddi anlamda da sikmeyen bir kanal. hatta oyuncuların parasını zamanında ödeyen nadir kanallardan biri. dizinin konusu sikimsonik olsa da birazdan bakmayı düşünüyorum.

    arkadaşlarıyla kendi şirketlerini kurmuşlar ahtapot medya. vine dışındaki organizasyonlarda da aktif olurlar. younow yayınlarını hiç bilmiyorum, bilahare izleyeceğim. ya da binalaheyn. ya da binalaheyn, hangisiyse...
21 entry daha
hesabın var mı? giriş yap