9 entry daha
  • madem alicia keys aday listesinin tamamını açıklandı üstüne bir kaç kelam edelim. şuan konuyla ilgili en çok konuşulan mevzu kendrick lamar'ın 11 farklı dalda aday gösterilmesi (bu başarıyı en son micheal jakson 12 dalda aday gösterilerek yakalamıştı.) kendrick büyük ihtimalle geceye damgasını vuracaktır. adaylara geçecek olursak;

    best music video dalında ödülü taylor swift'den başkasının alacağını düşünmüyorum. her ne kadar içimden kendrick'in alright'ı geçsede taylor'ın klibinde oynayan yıldız sayısı istanbul'da, geceleri gökyüzüne bakıldığında görülmüyor.

    best compilation soundtrack for visual mediadalına gelince bu ödülü açık ara hak eden şarkı tabi ki; common ve john legend ortak yapımı glory. gerek müzikal, gerekse lirikal anlamda diğer adaylar yanına yaklaşacak kalitede değil.

    best pop solo performance dalında ise taylor swift kazanır gibi. işin tuhaf yanı son albümünde style gibi müthiş bir iş varken, blank space'in aday olması... adaylardan zorlayan olursa belki the weeknd, bir nebzede ed sheeran olabilir.

    best country solo performance; bu dal zaten carrie underwood kazansın diye var. lol. önceden hep bu ödüllleri taylor swift'e verirlerdi şimdiyse carrie underwood alıyor işte.

    yavaş yavaş rap bölümüne gelecek olursak öncelikle bu dala best rap album ile başlamak istiyorum ve lupe fiascoyu aday göstermeyip te nicki minaj'ı aday gösteren jüriye saygılarımı iletiyorum. amk bunakları. ya tamam her yıl böyle sürpriz olur da insanların zekasıyla da böylesine alay edilmez. ulan tabi ki beklemiyorum; mick jenkins , earl sweatshirt, freddie gibbs, jay rock'ı aday yapmalarını ama bu çok fazla be kardeşim. ne bileyim ya en azından a$ap itini aday yapsalardı. neyse bu dalda işler oldukça karışık. hea normal veya anormal şartlarda ödülü kendrick'in alması gerekiyor ama dre lobi yapar mı yoksa bu herifler ödülü drake denen yüz karası pezevenge verir mi bilmiyorum. bu dalga en şanssızı ise j. cole müthiş bir albüm yaptı ama kendrick ile aynı yıla denk geldi.

    best rap song'da ise ödülü gerçekten hak eden 2 şarkı var. biri glory diğeri ise alright ama kanye west kazanacaktır. umarım yanılırım. birde sahi fetty wap ne amk ya ?

    best rap performance derseniz; yukarda belirttiğim gibi j cole'un bu yılki en büyük talihsizliği kendrick ile aynı zamanda albüm çıkarması oldu. mesela geçen yıl bu dalda aday olsa kazanması kaçınılmazdı ama bu yıl kendrick alır. veya bellide olmaz. her ödülü kendrick kazanacak değil ya ? ödül aldığı dallardan biri bu olabilir. umarım olur.

    best pop vocal album,

    insanın içinde florence the machine diye fırtına kopuyor ama en son aday olduğunda bu ödülü kelly clarkson kazanmıştı.

    son olarak album of the year'a gelecek olursak; alabama shakes ve chris stapleton albümlerini dinlemediğimden net konuşmak anlamsız. o yüzden bunu adayım gene kendrick lamar deyip pas geçiyorum...

    r&b konusunda da yorum yapmak istesem de bu yıl o türde genelde eski işleri dinleyip durdum o yüzden bir şey yazmam çok anlamsız olur.
30 entry daha
hesabın var mı? giriş yap