4 entry daha
  • kolektif tahammülsüzlerin veya kolektif ahmakların rte'ye verdiği kozu rte'nin değerlendirmesidir.

    sen odtü'deki müslüman bir topluluğu ışid'ci diye yaftalayıp, boş basketbol sahasında namaz kılmayı saldırgan bir eylemmiş gibi görerek bu insanlara müdahale edip onları kışkırttıktan sonra karşılık verenleri sopayla dövmeye kalkarsan, böyle olur. yok efendim, 10 m ileride mescit verken o soğukta neden boş basketbol sahasında kılıyorlarmış... sana ne lan! sana neden batıyor bu?! basketbol oynamak istiyordun da engel mi oldular sana..?!

    bir de ışid'ci diye yaftalanan gruptan biri(leri) tarafından darp edildiği iddia edilen araştırma görevlisinin intikamını alma işgüzarlığı var. kimsiniz siz yahu; insanları böyle yargılayıp cezalandırma hakkını kim verdi size?! düşün odtü'nün yakasından artık!

    odtü'de bir de poster asmışlar; posterin üst tarafında iki fotoğraf var: soldakinde "ışid'ciler"in istanbul'daki toplu namaz etkinliği, sağdakinde ise odtü'deki mescitte yapılmış bir etkinlik. odtü'dekinde yerde oturan insanları görüyoruz. bu kadar! adamların argümanına bak yahu! oha artık! mantığa bakın: ışid'ciler toplu etkinlik düzenliyor, odtü mescid topluluğu da toplu etkinlik düzenliyor; demek ki odtü mescid topluluğu ışid'ci.

    üniversitede kafasına göre kolektif tahammülsüzlük ve hadsizlikle insanları yargılayıp kolektif şiddetle cezalandırmaya kalkışan herkes üniversiteden derhal atılmalıdır.

    edit: sentaks ve rötuş.
34 entry daha
hesabın var mı? giriş yap