64 entry daha
  • kredi kartı kullanmanın bir çeşit zulüm olduğu oyun dükkanı.

    arkadaşlar bu konuda çok mağdur var gördüğüm kadarıyla. daha önce bu durumla karşılaşmış olduğumdan ve olayı da çözdüğüme kanaat getirdiğim için paylaşmak istedim.

    ps store'da kredi kullanacaksanız dikkat etmeniz gereken noktalar şöyle:

    1. arka arkaya alım yapmayın. abanmayın. 15 dakika içerisinde 3-4 kere alım yaparsanız geçici ban yeme ihtimaliniz çok yüksek. sebepsiz banladığı da oluyor. süre, alım sayısı ve tutar kombinasyonunu dikkate alan fevkalede bir fraud algoritması var kesin. alımlarınızı toplu halde ve günde bir kere yapın, mutlu mesut yaşayın.

    2. geçici ban yediyseniz, hiç uğraşmayın, orayı burayı bankayı sony'i vs aramayın. bağırıp çağırmayın, kimsenin yapacağı birşey yok. kurtuluşunuz yok, sıçtınız. bekleyeceksiniz. bekleme süresi bankaya ve size bağlı değişmekle beraber 15-20 günü bulabiliyor. oha evet ohaaa.. aşağıda açıklamaya çalışacağım.

    3. sakın ama sakın ikinci bir hesaba aynı kartı girmeyin. o hesabı da banlatırsınız.

    4. başka bir hesaptan aynı kart ile deneme yapmayın. o hesabı da banlatırsınız.

    5. ban yediğiniz hesapla başka bir kart ile de deneme yapmayın. o kartı da banlatırsınız.

    6. kısacası yapabileceğiniz tek şey beklemek. dingin olun. bankanızın internet şubesinden kartınızda bekleyen işlemler bölümünü hergün takip edin. oradaki playstation network isimli işlemler (birden fazla olabilir) yok olana kadar bekleyeceksiniz. içinize sindirin. 15-20 gün sürebilir.

    7. bekleme süreniz boyunca sakın ama sakın banlı hesapla banlı kartla vs bir deneme daha yapmayın, saçmalamayın, bekleme süresini başa sararsınız. zaten herkesin mağdur olduğu ana noktanın bu olduğunu düşünüyorum. sabırla bekleyin, hiç dokunmayın. iç huzura erin.

    8. sonunda bir sabah bekleyen işlemlerin yok olduğunu gördüğünüzde de hayvan gibi şaapmayın. bir gün daha bekleyin. zaten artık 'bir ay daha beklerim noolacak' moduna gelmişsinizdir. anladığınız üzere sony size 'japon felsefesinde sabır nedir, nasıl yaşanır' dlc'sini ücretsiz yükledi. müteşekkir olun.

    9. ertesi gün satın alım denediğinizde tıkır tıkır çalıştığını göreceksiniz.

    hope this helps a bit.
1906 entry daha
hesabın var mı? giriş yap