16076 entry daha
  • ekşi sözlük benim için seçim sonrası sözlüğün bir köşesinde, sanırım türkiye başlığıydı, sinirden kendimi sikerken gelen "abi sakin ol sende kalp var"mesajıdır.

    ekşi sözlük benim için buraya bi' yere yazdığım huzur vodafone arena inşaatı izlemekte tandanslı bi' enrty sonrası sen şimdi uzaklardasın diyerek gönderilen vodafone arena inşaatı fotoğraflarıdır.

    ekşi sözlük benim için hiç tanımadığım güzel bi' insanın "muhtemelen görmüşsündür ama görmediysen al bak" diyerek gönderdiği kara delik haberidir.

    ekşi sözlük benim için hastalığın verdiği buhranla yazdığım birkaç bunalım enrty üzerine nickaltımdan bana yakın olduğu belli birkaç arkadaş vasıtasıyla ulaşmaya, hayatın güzel olduğuna ikna etmeye çalışan insandır.

    ekşi sözlük benim için sözlük sayesinde hayatıma girmiş ve ısrarla çıkmamış armut'tur*.

    ekşi sözlük benim için sürekli takip ettiğim dizilerin başlığına yeni bölüm sonrasında benim gibi müdavimi olan birkaç yazarın entry yazmasını beklemektir.

    ekşi sözlük benim için şunun şurasında efes takip eden kaç kişi kaldık temalı entry'me gelen +1 mesajlarıdır.

    ekşi sözlük benim için bir buçuğu sadece okur, iki buçuğu hem yazar hem okur olarak geçmiş dört senelik sözlük hayatımda hiç haberleri bile olmadan okuduğum onlarca değerli insandır.

    uzatmayayım. ekşi sözlük çok güzel. ve burayı güzel yapan bu saydığım güzel insanlar ve niceleri. ben ki iki küsur yıldır beş yüz entry bile yazamamış, karmasını bile bilmeyen bi' kullanıcıyım, kendi hâlinde yazan binlerce yazardan biriyim. söylediklerim ne denli kulağa küpe olur bilmiyorum ama ben kendi adıma naçizane sayın başak bey'den para hırsından ve inadından vazgeçip sözlüğü çirkinleştirmemesini rica ediyorum. geri adım atmanıza engel olan egolarınızı biraz törpülerseniz burası hep bağ bahçe olacak. gölgesi hepimize yeter.
12173 entry daha
hesabın var mı? giriş yap