163 entry daha
  • terörist destekçilerinin bile en orospu çocuğu olanının yine bizim coğrafyamıza isabet ettiğini görmemize vesile olan ruh hastası.

    mit kardeş memurların hangi sendikaya üye olduğuna kafa yorduğu kadar şu kaltağa "sembolleştiren halkımısı anlıyorus" ayağı yapan potansiyel canlı bombaları izleseydi bu halde olmazdık.

    amk kevaşesinin biri, ankara'nın göbeğinde, otobüs bekleyen insanların arasına dalıp kendini patlatıyor, bizim embesil de gelip, esat oktay yıldıran üstünden kadını aklama peşine düşüyor.

    5 no'lu ceza evinde insanlara işkence eden, ya da buna göz yuman o yaratıkların allah bin belasını versin. elime imkan verseler, yargılamadan itlaf ederim hepsini. cesedini de toprağa bile gömmez, kireç çukuruna atarım. kamber ateş nasılsın diyen ananın da, cumartesi annelerinin de acısını en derin duygularımla paylaşıyorum.

    fakat bu zulümler üzerinden bir ortadoğu geleneği olan kendini patlatma canavarlığını meşrulaştırmaya çalışan istisnasız herkes kötü niyetlidir, orospu çocuğudur.

    ulan o zaman yıllarca müslümanlar zulme uğradı diye ışid'in eylemlerine de hak ver. berkin elvan'ı istismar ederek görevi başındaki savcıyı öldürmeye çalışana da hak ver. biz 2. dünya savaşında ezildik, şimdi sıra bizde deyip museviliği üstünlük olarak görüp, haricindekileri yok etmekte bir beis görmeyen yobaz yahudiye de hak ver. hepsine hak ver amına koyayım. dünyanın neresinde böyle bir mantık var?

    bazen inanacak gibi oluyorum, diyorum ki artık kan akıtmayla bir yere varılamayacağını anlamışızdır toplum olarak ama daha zihnimden geçeni bir mecliste beyan etme fırsatı bile elde etmeden andavalın biri sağ olsun, bütün umutlarımı yerle yeksan ediyor. ne diyeyim abi, allah belanızı versin.
45 entry daha
hesabın var mı? giriş yap