2016 entry daha
  • yemeyin diyen, sadece sıvı tüketin diyen, kola içmeyin ice tea için diyen var lan burda? ve söylediklerim 1000 mesaj içinde 3 tane değil son atılan 5 entry içinde.

    bence burayı okumayın, okuyacaksanız dikkat edin ruh hastalarının zevk olsun diye yazdığı mesajlar sizi öldürmesin.

    edit:hazır debe olmuşken size olması gerekenleri yazayım.

    sabah : 2-3 haşlanmış yumurta, üstüne pul biber ve zeytinyağı, peynir bokunu çıkartmadan istediğimiz kadar, zeytin bokunu çıkartmadan istediğiniz kadar seviyorsanız salatalık domates hayvan gibi yiyin.

    öğle: 1 porsiyon et, kırmızı mor yeşil önemi yok et olsun, yanında güzel bir salata bol zeytinyağlı, ekmek isterseniz beyaz olmayan bir ekmekten 1-2 dilim.

    akşam: etli sebzeli bir yemek, kuru fasulye nohut yeşil fasulye, ıspanak. pilav yiyeceksen illa bulgur, salata yada yoğurt.

    akşam 5 de filan değil, ister 7 ister 9 aç kalmayın onlarca saat. baktınız açsınız süt gömün üstüne yatın uyuyun.

    bunu yaptıktan sonra zaten acıkmayacaksınız, yaratıcı olun, bunların yerine türevlerini koyun ve bunu yaşam standardı haline getirin. kilo vermek kolay. sıkıntı bunu yaşam tarzı haline getirmedikden sonra kiloları tekrar alacaksınız.

    şekerden uzak durun, unlu mamullerden uzak durun, marketteki paketli garip şeyler tüketmeyin. bunları yedikçe şeker tavan yapar ve 2 saate kalmaz acıkırsınız. su için bol bol, yeşil çay tüketin.

    en önemlisi burda: yürüyün, araba kullanmayın bir süre, duraklardan 1 durak önce inin yürüyün. kendinize yürümek için fırsat verin.

    bunların sonucunda zaten kilo vereceksiniz bu yaşam şekline alışırsanız aç kalmadan mutlu sağlıklı bir hayat yaşar fit kalırsınız. ben bu şekilde 3 aydır yaşıyorum 14 kilo verdim ve şekerden tiksiniyorum.

    özü: diyet yapmayın, diyet bittiği gün iskender'le açılış yapılıp künefe ile bitirip verdiğiniz kiloları kutluyosunuz, ve aynı gün yeniden kilo almaya başlayıp başa dönüyorsunuz. kendimden biliyorum yıllarca bende bu döngüde debelendim durdum. sağlıklı beslenin ve yürüyün. kalanı kendi kendine oluyor zaten.
8985 entry daha
hesabın var mı? giriş yap