• "atalarının yıllarca türk hakimiyeti altında yaşamış olması" sebebiyle turkleri enfes yansitmasi gerekirken, "turk disinda herkesi super" yansitmasini ben de anlayamadim dogrusu. bir insanin ulkesini sen tut isgal et, atasini rizasi disinda hakimiyet altina al, sonrada boylesi bir vefasizlik ornegi gor. insanin akli almiyor dogrusu.

    oysa ki emin, turkleri sirf hakimiyet altina aldiklari icin sevmeli saymali, isgal ettikleri topraklari almadaki basarilari sebebiyle alkislamaliydi. misal biz ingilizler istanbulu isgal ettiginde halay cekmis, yunan egeye girdiginde zeybek oynayarak karsilamis bir ulusun cocuguyuz. biz hic dert etmediydik, emin dert etmis gibi gonuyor. ben sahsen hususi her kitabini fasaryadan yazdigina, eninde sonunda lafi turkleri kotulemeye yarayacak bir karakter yaratmak istegine bagliyorum. arada serefsiz farsi, gotos arap, ibne batili karakterler de yaratmis olabilir, ama olsun, onlari da yapmasinin sebebi turk dusmanligi yapacakken cok acik vermemek.

    ee emin, gun olur devran doner, keser doner sap doner, evdeki hesap doner, yine isgal ederiz lubnani, yine hakimiyet altina aliriz. o zaman sen gorursun turk dusmanligini. unlu harflerini bir bir getirecegiz burnundan. mna goduum arap hristiyani seni.
20 entry daha
hesabın var mı? giriş yap