3 entry daha
  • dün peyote'de no land'le birlikte sahne alacaklarını öğrenince nasıl bir şeymiş diye fikir edinmek üzere yeni ep'lerinden iki şarkının kaydını biraz üstünkörü dinlemiştim. tür olarak sevdiğim bir şeylere tekabül etmediklerini anlayınca da hazır gitmişken 2 şarkılarını dinler çıkarım herhalde diye düşünmüştüm. yanılmışım.

    canavar gibi bir performansları var. dördünün de yaratıcı bir şekilde paylaştığı, hiçbir zaman detone olmayan, zaman zaman patlayıcı, zaman zaman da akılda kalıcı melodileri tekrar tekrar söyledikleri vokaller grubun en güçlü yanı. sahnede olmaktan çok keyif alıyorlar ve sahneye de çok yakışıyorlar.

    birçok başarılı grupla ilgili iyi şeyleri sıraladıktan sonra bazen ne olduğunu bile tam ifade edemediğiniz bir "ama" vardır, ya da çok temel bir "neden?" sorusu yöneltmek istersiniz o müziğe... işte al'york için öyle bir şey yok. çok zor yakalanan bir bütünlüğü şimdiden yakalamışlar dolayısıyla tek yapmaları gereken birlikte müzik yapmaya devam etmek ve kısa süre içerisinde türkiye müzik sahnesi içinde kült grup mertebesine erişecekler.
39 entry daha
hesabın var mı? giriş yap