• *** eski görüntülermiş. ergen arkadaşlar skimtrak espri yapmayı keserlerse sevinirim.
    hatamı (!) anladım ve edit'te de belirttim. ***

    burdan izlenebilir.
    izlerken yine tüylerim diken diken oldu, kanım dondu! aşırı rahatsız edici diyaloglar var. bu katliama sebep olanların, görmez/duymazdan gelenlerin, örtbas edenlerin, yargılamayanların.. kısacası onlarca masum insanın vahşice öldürülmesinde katkısı olanların umarım yüzleri gülmez. dertleri bitmez.

    edit: @epicfail1234'ün uyarısı üzerine ilgili başlığa bakındım (bkz: sivas katliamı). ilgili zamandaki linkleri taradım ve (bkz: #52830534) sadece bunu bulabildim. fakat fav'ından anladığım kadarıyla pek ilgi görmemiş. bu yüzden bu başlığın ilgi çekeceğini düşünerek başlığı sildirmiyorum. dediği gibi (entry'sini silmiş); 2 temmuz 2014 tarihinde yüklenmiş youtube'a.
    ben ilk kez izledim bu videoyu. benim gibi birileri illaki vardır.
    nice gereksiz skimsonik entry ve başlıklar varken; bunun yadırganmayacağını düşünüyorum.

    not: elimden geldiğince küfürsüz ve dini temenniler olmadan (allah belalarını versin, iki cihanda da.. vb.) bir entry girmek istedim. anca böyle oldu. siz benim yerime gönlünüzce küfredebilirsiniz. *
    orospu çocukları diycem; analarına gidecek, anasını s.ktiklerim diycem yine analarına gidecek.. fakat bunlardan daha uygun da küfür yok amk bu mahlukları tarif edecek!!

    ekleme: videoya rastladığımda (sadece youtube için) 21.253 izlenme sayısına sahipti. bu başlığın açılmasından bu yana 33.660 izleme daha eklenmiş ve 54.913 izleme sayısına ulaşmıştır. daha fazla bilinir olmasına katkıda bulunmuşuz. herkese teşekkürler.
    giden gitti maalesef... katledilenlerin yakınlarına sabırlar...
88 entry daha
hesabın var mı? giriş yap