• aşırı derecede yaran postlara sahip facebook sayfası. gerçek kesit sever sayko bir admini var.

    bikaç sene sonra gelen edit: bu entry'i yazdığım günlerde ki ağustos 2016'da yazmışım bayağı bir zaman geçmiş, erdi ve kardeşi emre kızgır facebook'taki deep turkish web sayfasının adminleriydi. aşırı derecede matrak postlar üretip facebook'ta paylaşırlardı. sonra girişimci mesut moduna bağlamış olacaklar ki youtube kanalı açtıklarını ilan ettiler. ben kanalın ilk üyelerinden birisiyim. yanlış hatırlamıyorsam 32. üye mi neydim. şimdi 1 küsür milyon abonesi var kanalın.

    youtube aleminde de bir dönem fırtına gibi estiler. yorum okuma serileri, 60 saniyede diziler serisi, arka sokaklar, selahattin özdemir, kısır hamide, gerçek kaybedenler kulübüyle filan zirveye ulaştılar. ama her güzel şeyin bir sonu vardır ve bu söz deep turkish web içinde geçerli. artık kanallarını takip etmiyorum çünkü yeni videoları hiç eğlenceli değil.

    keşke o facebook sayfasında kalsalardı. keşke erdi yine facebook'taki gerçek kesit grubunda montajlar yapsaydı. youtube'da iyi para kırdılar kabul ediyorum ama hiç bir şeyin de eski tadı kalmadı.

    burayı okuyorlarsa (ki erdi'yi az çok tanırım okuyordur mutlaka) eski günlerinize dönün olm. neden kaldırdınız yorum okuma serisini? üşüyoruz cay698 reyiz.
2757 entry daha
hesabın var mı? giriş yap