4 entry daha
  • twitter fenomeni. kendisini dhkp-c li "emekli terörist" olarak tanıtıyordu. twitter'da birçok öngörüleri vardı. bunlardan biri de aylar öncesinden temmuz ayında önemli şeyler olacağına dikkat çekmesiydi.

    birçok twitter kullanıcısı kendisinin dhkp-c itirafcısı semih genç olduğunu söylüyordu. kendisi ise bunu kabul etmiyordu.

    temmuz ayında ki darbeyi aylar öncesinden bilmesi nedeniyle fetö'den gözaltına alınmış. emniyette sorgulanıyormuş. kendisinin semih aykın diye biri olduğu söyleniyor. dolandırıcıymış falan diyen de var.

    twitter'de yaptığı öngörüleri için: ben yıllarca dhkp-c de yönetici seviyesinde bulundum. kafamı bir örgüt militanı gibi kullanarak bu analizleri yapıyorum ne yapacaklarını tahmin ediyorum diye açıklardı.

    en son ekim ayına dikkat çekip duruyordu. ne olacağı hakkında ise bir açıklaması yoktu.

    twitter'daki sayfasında sabitlenmiş twit'i şu: hayatta daima gerçekleri savun! takdir eden olmasa bile , vicdanına hesap vermekten kurtulursun. che guevara.

    ilginç karanlık bir tip.150 binin üzerinde takipcisi var. bakalım altından ne çıkacak. bundan da bir fetöcü çıkartılacak mı?
66 entry daha
hesabın var mı? giriş yap