211 entry daha
  • lan benim anlamadigim eksisozluk ne ara bu kadar bagcilar yarrosu doldu? simdi buna da alinir ha yigidolar, kiyamam. ya da ne kiyamayacam lan, beter olun. nedenini de yazacagim. az bekle. ulan bagcilar yarrosu lafina kizan adamlarin ettikleri laflara bakiyorsun, su gariban cifti tanimam etmem, onlara edilen hakaretlere bakiyorsun, buradan koye 4 giseli otoyol oluyor, lan afedersin "orospu cocuklari" diyen olmus lan aduashudah bu kadar tirreki bayrampasa'da bulamazsin.ama biz yarro diyince aooooo. o yuzden simdi o duyarini yavasca kenara birak bagcilar yarrosu yazinin devamini oku...

    yukarida da yazmislar zaten gerard depardeu'ya siktiri cekmis insanlariz, insanlarimiz... yani isin ilginci eskiden "olm eksisozluk toplumu yansitmiyor, buradkai yorumlar cok pembe bir turkiye tablosu cizeibilir, aldanma, disarida hhayat cok fakrli, planlarini eksisozluge gore yapma, buradaki gencler toplumun %5 i sadece..." derdik de, piii eksisozluk ovasi yarro yuvasi dolmus. tiplere bak. sorsan devlet nedir diye, "devlet mudafaaaa muhafazaaa devlettghhh... reis.... muhafazhhh. mudafaaggg." dan ote cumle kurabilirse alkislarim.... 15 temmuz'dan sonra iyice reis orgazmi pesinde kosan garip garabet tiplerle doldu sozluk,. skocax bosuna demiyor, sozlugu akp basin grubuna sattiysaniz bilelim diye... olm kanzuk soyle lan korkma.... zaten su yorumlari kasanlara yas ortlamasi yoklamasi cektem 19,5 cikar. aha buraya yaziyorum. bu kadar bos milliyetcilik ancak bu yaslarda bu kadar agiz dolusu kasilir cunku. 19,5 tan fazla ise daha da kotu ya, neyse.

    yazida beyaz yakalik, pilemseslik vardir yoktur, orasi tartisilir da, yazinin esas demek istedigini ben sana soyleyeyim, sen olmayan gri hucrelerini yorma,

    "turkiye'de dogdum. ulkemi seviyorum. fakat boguluyorum. daha fazla dayanamiyorum ve bildigim ne kadar sey varsa, ne kadar anim varsa, riske edip, sirf olmemek icin bilinmedik yerlere, sirf bogulmayacagina inandigim, ama bu inancimin da dogrulugundan emin olmadigim halde, gidiyorum, ben uzgunum."

    anladin mi yarrocan? ulan "gel kardesim belli ki okumus adamsin, bu ulkenin kaynaklarindan yemissin, bu ulke seni adam etmis, simdi biz seni sen yapmak icin harcadigimiz kaynaklari kanada'ya kaptirmayalim, kanada hazir beyin almasin, gel bi cozum bulalim, sen ne verebilirsin, ben ne verebilim, hadi diyelim ben cok yedim, sana hic yasam alani tanimadim, ama sen de biraz duygusaldin, neyse ne, ortak paydada nasil bulusabiliriz, 14 senede yapilan yanlislar nelerdir, nedne beyin gocu veriyoruz" diye soracagina siktir git diyorsun, cunku senin capin bu. sen kucuk bir yarrosun hic bir zaman unutma. cok sevdigin siyasi gorusunu temsil eden parti icin bile 5 kurusluk degerin yok. 600 $ maas alsan sukredecek haldesin. ama herkes senin gibi yasamayi istemek zorunda degil. bu sekilde yasamayi istemeyen insalar sayesinde 600 $ maas alabiliyorsun, yoksa senin hakkin su capsizlik, su nefret, su ofke, su otekilestirme, su itme, su bencillik ile 100 $ da degil.

    simdi sen beni de bi siniflara sokarsin sen sokmadan ben diyeyim,

    kanada'ya bin kere gidecek gucum varken, turkiyede bir kasabaya 300k $ basip oraya yerlesip zamani gelince cincinnatus olabilmeyi uman bir adamim. sen cincinnatus ne onu da bilmezsin ama yorma kafani boyle seylere.

    allah'tan sizin gibileri nasil somurebilecegimi cok iyi biliyorum da, "parti devletinde" nasil yasanir, bunun ayalarmalarini yapiyorum.

    al bak, parti devletinde nasil yasanirmis ogren,
    o cok sevdiginiz acun abiniz miamiden gidiyor 6 milyonluk malikane aliyor, al bak, iyi bak iyi. turkiye'den kazandigini amerikaya yatiriyor. sen burada gariban iki kisi, sadece bedenleri ile kanadaya gocen insalara kusuyorsun ofkeni. 6 milyon lan 6 milyon, senin cebindne huplettigi alti milyon dolari (18 milyon turk lirasi eder, orta olcekli okul parasidir) feto'yu saklayan amerikaya basiyor herif.

    http://www.mynet.com/…ra-malikane-satin-aldi/91691/

    al gor.

    daha da buraya liste liste yigarim "parti devletinde"ki partili adamlarin amerika/ingiltere yatirimlarini.

    allahin sigiri seni valla cok tatli somuruluyor olmasan hic isim olmaz da ne yapayim, turkiyede mal insan maden gibi bir sey. ciktikca cikiyor.
177 entry daha
hesabın var mı? giriş yap