• en son edit: sahiplendirdik sayenizde. the sado'ya çok teşekkürler. eminim harika bir hayatı olacak bundan sonra :)

    önedit: destek veren tüm yazarlara en içten teşekkürlerimi sunuyorum. gerçekten çok çok çok teşekkür ederim. bu başlık ne kadar up'lanırsa, ne kadar paylaşılırsa bu ufaklık o kadar çabuk yuva bulur.

    başlığı up'lamak için yazmıştım, gözden kaçabilir diye buraya da koyuyorum, tüm aşıları yapıldı: (bkz: #63185550)

    sizden maddi anlamda hiçbir şey istemiyorum. sadece başlığı yukarıda tutup paylaşın yeter.

    hepinize kucak dolusu teşekkürler!

    *********

    öncelikle başlık için üzgünüm. fakat bir nevi kampanya yapmak istedim. bu akşam köpeğimi parka götürdüm, bu kuzucuk titreyerek kucağıma çıkıp ısınmaya çalıştı. sonra öğrendim ki günlerdir parkta soğuktan titriyormuş. kıyamadım. öyle boncuk boncuk gözleri var ki... eve getirdim. gençlik aşılarını iç-dış parazitini de yarın yaptıracağım. fakat dediğim gibi hali hazırda zaten bir köpeğim var. iki tanesine bakabilecek ne vaktim ne de naktim var maalesef.

    daha önce de köpek sahiplendirdim. safkan bir golden'dı. sokağa atmışlardı. (bkz: #62999942) safkan bir golden olduğu için ilan koyar koymaz bin tane insan aradı, hayvanı sahiplendiriverdik.

    sorun şu ki, bu köpek sokak köpeği. karabaş, marsık, zeytin. artık ne derseniz. bir tek patilerinin uçları ve göğsünden göbeğine kar yağmış gibi bembeyaz :) tabii aynı zamanda sevgili belediyemizin * umursamadığı güruhtan. dolayısıyla bizim güzellik normlarımıza uymadığı için kimse istemiyor bu güzel kızı.

    muhtemelen 3-4 aylık bir yavru. çiş eğitimi konusunda hiçbir fikrim yok maalesef. aşıları (eğer olabilecek büyüklükteyse) yarın yapılacak.

    ben inanıyorum ki, ekşi sözlük içinden yardımsever, bu cana aile olmak isteyen kişiler olacaktır.

    fotoğrafı:
    (bkz: https://www.dropbox.com/…m/20160927_225910.jpg?dl=0)

    tek isteğim ona bir ev bulmak. lütfen yardım edin.

    çok teşekkürler.

    edit: şehir, büyükçekmece/istanbul.

    iletişim bilgileri için:
    (bkz: https://www.eksiduyuru.com/…ne-kalici-yuva-ariyorum)
45 entry daha
hesabın var mı? giriş yap