80 entry daha
  • ahcc ile vücuttan tamamen atılması gayet mümkün olan virüs, ancak türkiye'deki doktorların ya bu tedaviden haberleri yok, ya da siğil yakmadan elde ettikleri gelire zeval gelmesin istiyorlar. yurt dışındaki forumlarda yüzlerce kişi bu virüsten ahcc ile kurtulma deneyimlerini anlatıyor, bizler ise çinko tablet dışında herhangi bir şey önermekten aciz bir doktor kitlesi ile muhatap oluyoruz. öncelikle ahcc ile yapılan çalışmalardan bahsedeyim. dr. judith simith ilk olarak fareler üzerinde yaptığı çalışmalarda, ahcc'nin hpv virüsünün 90 gün içerisinde vücuttan atılmasını sağladığını gözlemlemiş, akabinde insan deneklerle yaptığı çalışmalarda da benzer sonuçları alınca, fda onayı olabilmek için faz 2 çalışmalarına başlamış. ahcc nedir peki? ahcc japon shiitake mantarının enzimatik modifikasyonuyla üretilen bir bileşik, internetteki kullanıcı yorumlarında da görüleceği üzere hiçbir yan etkisi olmayan, olabildiğince doğal bir madde. bu ahcc bileşiği ile ilgili, hepatit c ve kanser tedavilerinde kullanımının olumlu sonuçları hakkında onlarca farklı araştırma da mevcut, bu araştırmalarla ilgili şu linklerden detaylı bilgi alabilirsiniz.
    http://ahccresearch.com/…hpv eradicated by ahcc.pdf
    http://www.beslenmedestegi.com/…/ahcc-immun-sistemi

    şimdi gelelim kendi deneyimime, hpv taşıyıcısı iki arkadaşım için biz bu ahcc'yi bir şekilde getirmeyi başardık. bir arkadaşta tip 18 mevcuttu ve genital bölgede siğiller vardı, ilaca başlamadan evvel tüm siğillerin yaktırdı ve ilacı kullanmaya başladı, ilk bir ay içerisinde yeni siğil oluşumları gözlendi, bu siğilleri tekrar yaktırdı, devam eden 2 ay içerisinde 3 adet yeni siğil oluşumu gözlendi ancak bu siğiller büyümeden başlangıç seviyesinde kaldı, 3 ayın sonunda bu siğiller kendiliğinden yok oldu ve yapılan hpv genotiplendirme testi negatif çıktı ve ilacı kullanmayı bıraktı, devam eden 6 aylık süreçte herhangi bir siğil oluşumu gözlemlenmedi ve emin olmak için yapılan testte tekrar negatif sonuç elde edildi. diğer arkadaşta ise tip 16 ve tip 45 olmak üzere iki farklı hpv tipi mevcuttu ve bu arkadaşta siğil yoktu. ilacı kullandıktan 3 ay sonra yaptırdığı testte tip 45 negatife dönüşmüş ancak tip 16 halen pozitif gözükmekteydi. ( bu arada yapılan araştırmalarda tip 16 ve tip 32'nin en dirençli tipler olduğu gözlemlenmiş.) ilacı 3 ay daha kullandıktan sonra yapılan testte tip 16 için de negatif sonuç alındı. yani 3 aylık tedavi birçok tip için yeterli olmakla beraber bazı tipler için 6 aylık tedavi gerekiyor gibi gözüküyor. araştırmalara göre günde 3 gr alınması gerekiyor. yani 6 aylık tedavi için, misal içinde 30 adet 1 gr'lık tabletler bulunan kutulardan alınırsa toplamda 18 kutu almak gerekiyor.

    şimdi de gelelim kötü haberlere, bu ahcc zımbırtısı maalesef türkiye'de satılmıyor, tek çare yurt dışından getirtmek, amazon ve benzeri sitelerden bulabilmek mümkün ancak 2011 yılında gümrük müsteşarlığının yayınladığı genelge neticesinde takviye edici gıdaların ülkeye sokulmasına müsaade edilmiyor, ki zaten amazon ve benzeri sitelerin çoğunda bu ürünlerin türkiye'ye gönderilebilmesiyle ilgili bir opsiyon da mevcut değil. dolayısıyla alternatif yolları zorlamak gerekiyor, misal en basiti yurt dışına çıkış yapanlar yolcu yanında getirmeyi deneyebilir ama her ülkede bulmak mümkün olmuyor sanırım. bize bir arkadaş yardımcı oldu bu sayede oldukça kolay temin ettik, ama bu süreçte bir çok alternatif yolu elemek durumunda kaldık. neyse efendim durum böyleyken böyle, bir sorunuz olursa yazabilirsiniz, hepinize geçmiş olsun.
61 entry daha
hesabın var mı? giriş yap