5 entry daha
  • tek tipçi ulus devlete karşıyım diyen adamlar tek mezhepçi islami devlet hayalleri kuruyor.

    sanırsın türk, kürt, arap, sünni, alevi, ermeni, eşcinsel her kesimi kucaklayan liberal bir duruşları var da bağnaz laik, ulusalcılar bunu engelliyorlar.

    bizden olduğunu beyan etmeyen potansiyel teröristtir, muhalif olan fetöcüdür, müslüman olmayan gavurdur zihniyetindeki adamlar tep tipçi ulus devlete karşıyım diyor. tutarsızlığın da bu kadarı.

    her ulus milli değerleri üzerinde yükselir. bu ülkede insanlar osmanlı tarihiyle de kurtuluş mücadelesi ile de övünürler, gurur duyarlar. birini diğerinin yerine koymuyorlar. siz niye fesli yavşaklar ve ne idüğü belirsiz siyasetçiler vasıtasıyla birini itin götüne sokup diğerini yüceltme peşindesiniz peki?

    ülkenin 2. dünya savaşı'ndan beri en ciddi bölünme ve işgale uğrama tehditlerine maruz kaldığı yaşadığımız şu yıllarda; vatansever hükümetler, siyasiler milli değerlere odaklanıp milleti birarada tutmaya, moral vermeye çalışırken , tam tersini yapan sözde milli güç odaklarının amacı ne olabilir? iktidarsa ezici çoğunluk ve otorite ile iktidar sizde. böylesi bir yıkım karşılığında ekonomik ve siyasal olarak başka ne arzulayabilir ki insan?

    çağdaş olan her şeyi yıkıp yerlebir etme arzusu ve bu isteğinin dinamosu olan kini dışında bir şey gelmiyor aklıma.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap