• akp'li eski mv abdurrahman kurt'un 12 ekim 2016 tarihli habertürk yayınında ilettiği beyanı.

    yetinmiyor: "türk sayılmaya, tek tipçi ulus devlete de karşıyım..." diyerek devam ediyor.

    video ve haber metni için link:
    http://haber.sol.org.tr/…elsefesine-karsiyim-172224

    türkiye cumhuriyeti yabancı güçler tarafından işgal edilse, bu adamlardan daha tehlikeli niyetlerle karşılaşmayız. gözümüzün önünde bir ulusun, devletin, cumhuriyetin tasfiyesi gerçekleşiyor.
  • çözüm sürecini hala utanmadan savunan biatçılardan olduğu için önemsenmemesi gerekn açıklama. yok, eğer hür iradesiyle bu görüşe vardıysa, katıksız cahil olmasındandır. gitsin baksın bakalım dünyadaki hangi devlette böyle konuşan meczuplar ciddiye alınıp televizyonlara çıkarılıyor. adamı öyle bir linç ederler ki aklı durur (bkz: burda durmuşu var)
  • cumhuriyetin bütün nimetlerinden faydalanıp cumhuriyete küfür eden adamların söylediği sözdür.
  • ne demiş ünlü türk düşünürü mustafa topaloğlu: aklın varsa kendine sakla felsefe yapma dont philosophy
  • tek tipçi ulus devlete karşıyım diyen adamlar tek mezhepçi islami devlet hayalleri kuruyor.

    sanırsın türk, kürt, arap, sünni, alevi, ermeni, eşcinsel her kesimi kucaklayan liberal bir duruşları var da bağnaz laik, ulusalcılar bunu engelliyorlar.

    bizden olduğunu beyan etmeyen potansiyel teröristtir, muhalif olan fetöcüdür, müslüman olmayan gavurdur zihniyetindeki adamlar tep tipçi ulus devlete karşıyım diyor. tutarsızlığın da bu kadarı.

    her ulus milli değerleri üzerinde yükselir. bu ülkede insanlar osmanlı tarihiyle de kurtuluş mücadelesi ile de övünürler, gurur duyarlar. birini diğerinin yerine koymuyorlar. siz niye fesli yavşaklar ve ne idüğü belirsiz siyasetçiler vasıtasıyla birini itin götüne sokup diğerini yüceltme peşindesiniz peki?

    ülkenin 2. dünya savaşı'ndan beri en ciddi bölünme ve işgale uğrama tehditlerine maruz kaldığı yaşadığımız şu yıllarda; vatansever hükümetler, siyasiler milli değerlere odaklanıp milleti birarada tutmaya, moral vermeye çalışırken , tam tersini yapan sözde milli güç odaklarının amacı ne olabilir? iktidarsa ezici çoğunluk ve otorite ile iktidar sizde. böylesi bir yıkım karşılığında ekonomik ve siyasal olarak başka ne arzulayabilir ki insan?

    çağdaş olan her şeyi yıkıp yerlebir etme arzusu ve bu isteğinin dinamosu olan kini dışında bir şey gelmiyor aklıma.
  • dürüst adamın ifadesi. en azından kendini saklama derdinde değil.

    bi kaç gündür dikkatimi bi husus çekiyor. bir kesimin tüylerini diken diken edecek ya da o kesime hitap eden bir başlık peydahlansa mutlaka ikinci entry si o kesime zıt bir ifade oluyor. bunda bi sakınca yok. herkesin fikri çeşitli. ama bu ikinci entry ler liberal, özgürlükçü bir kisveye sırtını yaslayarak yazılmış oluyor. tıpkı 2010 refererandumda yetmez ama evetçi daha sonra kandırılmışız diyen liberallerin referandum dönemi konuşmalarına, yazılarına benziyor.

    ben de kendimi liberal olarak tanımlarım bazı açıdan. ama bu tipler kendi menfaatlari için akıl süzgecine yönelmekten imtina ediyorlar. lafa gelince en vatansever olurlar ve korkulması gereken tiplerdir. çünkü dürüst değillerdir.

    bi de bürokratik azınlık lafı çıkmış. 14 yıldır çünkü bürokratik çoğulculuk var ve onu baki kılmaya çalışıyorlar. ülkede bürokratik çoğunlukçuluk yok.

    mesele kendi çoğunlukçulukları dahilinde yeni bir düzen kurmak.en azından kimisi dürüstçe bunu ifşa ediyor. kimsi de alttan alttan modern yapısıyla kulis yapmaya çalışıyor.
hesabın var mı? giriş yap