254 entry daha
  • ya gerçekten türk insanının savunma yapamadığı noktada, "hırsızlık yapmadım, adam öldürmedim." geyiğine girmesi bıktırdı artık. bu mudur yani kıstas? e biz de yapmadık hırsızlık, biz de öldürmedik kimseyi, eşit zemindeyiz yani bu konuda. neden bu savunmayla geliyorsun ki? neden bu eleştiri kaldıramama hali. küfreden insan profili her zaman var, her gün göz önünde olan insanlardan küfürlü bir şekilde bahseden bir güruh var zaten, bu senden önce de böyleydi, senden sonra da böyle olacak ne yazık ki. ama sana tepki gösteren herkesi de aynı kefeye koyamazsın, ağlak bir şekilde.
    "edebiyatla ilgilenenlerin daha naif daha affedici olması gerekirdi. " demişsin.
    mesele senin kürk mantolu madonna'yı okuyup okumaman değil, göz göre göre yalan söylemen. sen orada bir arkadaşınla herhangi bir kafede muhabbet etmiyorsun, yayın yapıyorsun. o yüzden ağzından çıkanlara dikkat etmekle yükümlüsün.
    kitabı 40 yıl önce okuduğunu yayında söyleyip, "ya o kadar uzun zaman oldu ki hatırlamıyorum ne yazık ki, bu bahaneyle tekrar okuyacağım." deseydin kimse sana bu eleştirileri yapmazdı. ben okuduğuna da inanmıyorum ya, neyse.
    sen orada ne yaptın? gayet kendinden emin bir tavırla atıp tuttun kitap hakkında. herkesi salak yerine koydun. o yüzden bu kadar dillere düştün, okumadığın için değil.

    tanım: kürk mantolu madonna'yı şarkıcı madonna ile ilgili zanneden ve buna rağmen kitabı okuduğunu ve altını çizecek bir şey bulamadığını söyleyerek cehaletini kanıtlayan bir teyze.
85 entry daha
hesabın var mı? giriş yap