1 entry daha
  • donetsk halk cumhuriyeti ve luhansk halk cumhuriyeti denen saçmalıkların "başları" birer birer "kazalara" kurban gidiyor son günlerde. son olarak motorola denen davarı patlattılar. kremlin'in givi'nin üzerini çizmesi de yakındır. ayrıca kendisi nasıl savaşıyorsa artık, şu videoda görülebileceği gibi bariz biçimde kilo almış. kiev'e kadar önlerine çıkacak her şehri yerle bir edeceklermiş. ahahaha.

    rusya, bu aptalların kendi kafasına göre iş yapmaya ve savaşla harap olan yerlerde kendi çetelerini/mafyalarını kurmaya başladığını fark etti ve şimdi sorun çıkarma potansiyelini yüksek gördüğü bu useful idiot'ları birer birer aşağı alıyor. böyle salak salak konuşup götüne bakmadan ukrayna'yı tehdit ettiğine göre iki ihtimal var: ya rusya şu an için bunun arkasında ya da o kadar korkmuş ve üzülmüş ki ne diyeceğini şaşırmış. bence ikincisi. aynı saçmalıkları iki yıldır tekrarlıyor çünkü, bir numarasını göremedik ruslar itelemediği sürece.

    neyse, yakında muhtemelen "intihar" falan eder herhalde.

    bu arada bunun arkasından ağladığı, öldürülen gavat rostov'da oto yıkamacıda çalışırken oradan çaldığı bir arabayla sarhoş vaziyetteyken kaza yapan ve hapse girmek yerine donetsk'e savaşmaya giden bir tip. mihail de üç aşağı beş yukarı bu karakterde ve kalibrede bir adam. "kumandan" dedikleri bunlar yani.
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap