• [https://www.youtube.com/…search_query=givi ukranian https://www.youtube.com/…search_query=givi ukranian]

    özellikle yakaladığıukrayna askerlerine tavrı ile youtube üzerinde yüzlerce videosuna ulaşılabilen ruslar için bir ilahi komutan. kendisine ruslar tapıyor ancak o hala doğu ukrayna donetsk tarafında ufak bir birlik ile savaşıyor.
  • donetsk halk cumhuriyeti ve luhansk halk cumhuriyeti denen saçmalıkların "başları" birer birer "kazalara" kurban gidiyor son günlerde. son olarak motorola denen davarı patlattılar. kremlin'in givi'nin üzerini çizmesi de yakındır. ayrıca kendisi nasıl savaşıyorsa artık, şu videoda görülebileceği gibi bariz biçimde kilo almış. kiev'e kadar önlerine çıkacak her şehri yerle bir edeceklermiş. ahahaha.

    rusya, bu aptalların kendi kafasına göre iş yapmaya ve savaşla harap olan yerlerde kendi çetelerini/mafyalarını kurmaya başladığını fark etti ve şimdi sorun çıkarma potansiyelini yüksek gördüğü bu useful idiot'ları birer birer aşağı alıyor. böyle salak salak konuşup götüne bakmadan ukrayna'yı tehdit ettiğine göre iki ihtimal var: ya rusya şu an için bunun arkasında ya da o kadar korkmuş ve üzülmüş ki ne diyeceğini şaşırmış. bence ikincisi. aynı saçmalıkları iki yıldır tekrarlıyor çünkü, bir numarasını göremedik ruslar itelemediği sürece.

    neyse, yakında muhtemelen "intihar" falan eder herhalde.

    bu arada bunun arkasından ağladığı, öldürülen gavat rostov'da oto yıkamacıda çalışırken oradan çaldığı bir arabayla sarhoş vaziyetteyken kaza yapan ve hapse girmek yerine donetsk'e savaşmaya giden bir tip. mihail de üç aşağı beş yukarı bu karakterde ve kalibrede bir adam. "kumandan" dedikleri bunlar yani.
  • ukrayna'daki ayrılıkçı rusların lideri. propaganda videolarındaki soğuk kanlılığı dikkat çekiyor.
  • nazilerin suikasti sonucu şehit düşen donetsk halk cumhuriyeti komutanı.

    http://i.hizliresim.com/77rxrl.jpg

    halkı için ab/abd/nato köpeği nazilere karşı savaştı. huzur içinde uyusun.

    naziler bilsin ki o yiğitlerin geleneği budur : http://i.hizliresim.com/r6p8op.jpg
  • bunu yazan yazar olucak tospa gormuyorsun biliyorum ama nazi dedigin ukrayna hukumeti ulkesindeki bir teroristi ulkdurmustur olay budur bu dedigin kisi rusyanin ukraynaya yolladigi parali bi askerdi.kieve gorusuruz diyorlardi doneksten cikamadilar donbass ukraynanin en zengin bolgesiydi ukraynadan kopardilar benim gibi donekste okuyan ve yasayan. insanlarin hayatini tehlikeye attilar senin gibi yavsaklarda oturduklari yerden bu adi teroristleri kahraman ilan ediyor!turkiye bomba patlatan serefsizlerdemi nazi ve nato kopeklerine karsilar onlardami kahraman sayin mk mal yazari.
  • savaş suçlusu rus paralı asker. geberip gitmiştir.

    https://m.youtube.com/watch?v=fd15bxm3mtc
  • atalarımın topraklarının insanıydı (gürcü) suikaste kurban gitti. ölümün kahpece de olsa da davası baki kalır umarım.
  • ölümüyle ilgili öyle iddialar var ki gerçekse çok gülerim. bu iddialara göre, kendisi adamları tarafından savaştan kaçtığı için öldürülmüştür. yakın zamanda avdiyivka'da çatışmalar çok şiddetlenmiş, iki taraf da ciddi kayıplar vermişti. işte o gün, iddialara göre, bu kahraman givi oradan sağ çıkamayacaklarını anlayınca kendi bacağına sıkarak "hoca beni değiştirin" demiş ve cepheden tüyerek hastanenin yolunu tutmuş.

    daha sonra vizyon sahibi efsanevi komutan, cephedekilerin nasılsa ölmüş olduğunu düşünerek, normalde kendi askerlerinin bulunduğu yeri bombalatmış ve bu salaklığı neticesinde, aslında ölmemiş olup hala direnmekte olan kendi askerlerini öldürmüş yanlışlıkla.

    devamını zaten biliyorsunuz. givi'nin öldüğü binayı ve neyle öldürüldüğünü gören biri, bunu ukrayna'nın yapamayacağını bilir. givi, sebebi kesin olarak bilinmemekle birlikte, kendi adamları tarafından öldürülmüştür. bu askerleri de olabilir, kremlin de olabilir ama sonuç olarak "rusya" tarafı kesmiştir givi'nin biletini. ukrayna'nın givi'nin ofisinin olduğu binaya füze atıp da hiçbir şey olmamış gibi çıkıp gidebileceğini düşünüyorsanız bence manyaksınız. adamın götünden kan alırlar. givi'yi her kimler öldürdüyse, o bölgeyi çok iyi bilen ve orada araya kaynayabilecek kişilerdi. tek kişinin tasarlayabileceği bir suikast değil zaten bu.
  • donetsk halk cumhuriyetinin efsane komutanı. yanına füzeler düşerken sigara içerek eğlendiği videosuyla meşhurdur. ayrıca hakkında edilen küfürlerden ekşisözlükteki nazilerin de götlerini yaktığı anlaşılmaktadır
  • garip bir adamdı, arsen pavlov ile birikte eğlenceli röportajları vardı. fazla göze battılar, birileri tarafından ortadan kaldırıldılar. savaş meydanları göze çok batan komutanları sevmez.

    kahraman olduğuna dair de çok fazla yazı var, bir korkak olduğu hakkında da. seveni de çok fazladır, sevmeyeni de. her ne olursa olsun son dönemin en tanınan warlordlarından birisiydi.
hesabın var mı? giriş yap